Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » MI a véleményetek erről az...

MI a véleményetek erről az alakról? (KÉP)

Figyelt kérdés
[link]
2013. febr. 4. 17:24
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Én nem tudom hogy egyesek miért támadnak hogy büszke vagyok arra hogy nem sportoltam. Leírtam érthetően hogy nem azért írtam hogy nem sportoltam mert erre büszke vagyok HANEM mégegyszer mondom hátha azok is megértik akik eddig nem. Szóval csak mondtam hogy ne azokoz hasonlítsanak akik odafigyelnek az alakjukra étrenddel és sporttal ne adj isten még nem szültek. Hanem azokhoz akik szültek nem figyelnek oda az étkezésükre és soha nem sportoltak. Tehát mégegyszer mondom miheztartás végett írtam és nem azért mert erre büszke vagyok!!!
2013. febr. 4. 18:01
 32/42 A kérdező kommentje:
A gyerekem éppen alszik kedves válaszoló! Megetettem és most pihen. Egyébként fürdőruhában miért ne mutathatnám magam ha gyerekem van? Talán strandra se mehetek ezentúl? Ugyanis ott is éppen ennyit mutat az ember magából. Nem pucéran tettem fel magam és nem ízléstelenül.
2013. febr. 4. 18:04
 33/42 anonim válasza:
Boxba se az szamit, hogy en csak hetente 1szer edzek vagy 6szor es ahhoz kepest milyen a teljesitmenyem. Hanem az, hogy legyek jobb a masiknal, mindenki nagy korivben lefossa, hogy mennyit mozogsz. Akkor ennyi erovel a 300kilos emberek a legjobbak akik egyaltalan meg sem mozdulnak, mert ok zero energiat fektetnek a mozgasba, tehat a hatasfokuk 0/300= vegtelen. Remelem mostmar megertetted a lenyeget, amugy meg mar mondtuk, hogy nincs rossz testyed!
2013. febr. 4. 18:06
 34/42 anonim ***** válasza:

jajj. hány éves vagy?

szegény gyerek..

2013. febr. 4. 18:07
 35/42 anonim válasza:
Vagyis 300/0 = vegtelen, csak hosszu napom volt...
2013. febr. 4. 18:12
 36/42 anonim ***** válasza:
Csak egy kíváncsi hölgy...szerintem nincs több 70 kg-nál, de amúgy sem tartozik azt hiszem senkire :D szerintem pont ideális, és fürdőruci...nagy szám..ruhában fotózza le magát és úgy rakja fel, amikor arra kíváncsi, hogy milyen alakja van?
2013. febr. 4. 18:17
 37/42 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó válaszoló hogy "megvédtél":)Egyébként ha ruhában tettem volna fel a képet akkor meg az lett volna a baj hogy miért ruhában úgy nem lehet megállapítani. De nem baj a negatív válaszokon nem húzom fel magam mert tudom hogy aki itt neten oszt vadidegeneket az egy frusztrált ember akit inkább sajnálni kell hogy kénytelen itt kiélni magát mert úgysem jut neki sok jó az életben.
2013. febr. 4. 18:27
 38/42 anonim ***** válasza:
17%
Ez nem nőies test, egy igazi nő foglalkozik azzal hogy ne legyen rajta háj mindenfelé... sportol, eljár futni, diétázik ha kell, és növeszt egy kis izmot magára. Ez egy elhanyagolt test... nem túl szép, persze láttam már rosszabbat is. De többet kéne törődnöd a testeddel, mert ez csak egyre rosszabb lesz.
2013. febr. 4. 18:52
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Kajakra csak kritizálni tudtok? Jó, egyetértek, hogy a sport az fontos, de amennyi "háj" (szavaitokkal élve) van rajta, az annyira minimális, hogy ennyi kell. Azt hittem, hogy attól szép egy nő, ha teltebb, és nem egy csontkollekció. Ő sem túl kövér, sem túl sovány, azaz ideális.

Ps.: lemerem fogadni, hogy a kritikus kommentelők fele irigykedő nő, a másik fele meg olyan pasi, aki nem kedveli a teltebb nőket.

2013. febr. 4. 19:15
 40/42 anonim ***** válasza:

Mondhatod neki a boxos hasonlatot, hírből sem ismeri a sportot.

Jah, aki ide kommentel, az csak frusztrált magányos ördög lehet... és aki felteszi magát fürdőruhában a netre, mert a gyerek apjától nem kap megerősítést? Esetleg már nem kívánja a pasi, alig van szex, netán még félre is lépett... Jah, az a nő nem frusztrált. Mielőtt elkezdesz másokat sértegetni, nem ártana használni a kis agyadat, és elgondolkodni, hogy mi a baj a kapcsolatoddal/mi bajod van magaddal.

BTW nincs rossz alakod, én csak azt mondtam, hogy én nem hirdetném ilyen büszkén, hogy sosem sportoltam. Ha tudod, hogy ha sportolnál, jobb is lehetne, akkor mért nem mozogsz valamit? Ilyen egyszerű az egész. Értem én, hogy a gyerek mellett kevesebb az ideje az embernek, de ha fontos, akkor beiktatod a napirendedbe.

2013. febr. 4. 20:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!