jajj. hány éves vagy?
szegény gyerek..
Kajakra csak kritizálni tudtok? Jó, egyetértek, hogy a sport az fontos, de amennyi "háj" (szavaitokkal élve) van rajta, az annyira minimális, hogy ennyi kell. Azt hittem, hogy attól szép egy nő, ha teltebb, és nem egy csontkollekció. Ő sem túl kövér, sem túl sovány, azaz ideális.
Ps.: lemerem fogadni, hogy a kritikus kommentelők fele irigykedő nő, a másik fele meg olyan pasi, aki nem kedveli a teltebb nőket.
Mondhatod neki a boxos hasonlatot, hírből sem ismeri a sportot.
Jah, aki ide kommentel, az csak frusztrált magányos ördög lehet... és aki felteszi magát fürdőruhában a netre, mert a gyerek apjától nem kap megerősítést? Esetleg már nem kívánja a pasi, alig van szex, netán még félre is lépett... Jah, az a nő nem frusztrált. Mielőtt elkezdesz másokat sértegetni, nem ártana használni a kis agyadat, és elgondolkodni, hogy mi a baj a kapcsolatoddal/mi bajod van magaddal.
BTW nincs rossz alakod, én csak azt mondtam, hogy én nem hirdetném ilyen büszkén, hogy sosem sportoltam. Ha tudod, hogy ha sportolnál, jobb is lehetne, akkor mért nem mozogsz valamit? Ilyen egyszerű az egész. Értem én, hogy a gyerek mellett kevesebb az ideje az embernek, de ha fontos, akkor beiktatod a napirendedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!