Csak szerintem nem szép Daphne Groeneveld?
Figyelt kérdés
Egy csomóan odavannak érte, de szerintem ha nem modell lenne, meg se néznék... Szerintetek?2013. febr. 2. 21:08
2/13 anonim válasza:
Szerintem sem szép, de ebből is látszik, hogy a modelleknek inkább érdekesnek kell lenniük, mint szépeknek. A képei vonzzák a szemet.
3/13 anonim válasza:
Szegénykének nagyon fura, ufo feje van. De a modelleknél most ez a divat. Ez nem jelenti azt, hogy a pasiknak is bejön.
5/13 anonim válasza:
megnéztem, tipikus modell feje van. Nincs vele semmi baj.
6/13 anonim válasza:
Igen jó fotókat lehet róla készíteni, és egyéni az arca.
Szerintem érdekes és szép arca van, valóban nem az a 12 egy tucat egyenszépség.
8/13 Joshy Ca$h válasza:
Nem tetszik, tipikus modell. Oda ilyen hogy is mondjam...karakteres arcú lányok kellenek:)
9/13 anonim válasza:
12 egytucat modell manapság...szép igen de már unom ezt a típust
10/13 anonim válasza:
Tényleg furcsa, egyes képeken már-már groteszk módon torz. Nem egy kimondott szépség valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!