Aki ért a testtípusokhoz. Neki milyen fajta alkata van?
Figyelt kérdés
alma, körtem homokóra, eper, banán, egyenes, fordított háromszög, mindenfélét olvastam már :)
Szerintetek?
2013. febr. 1. 22:39
1/6 anonim válasza:
Nem ertek hozza....
De nekem olyan alma vagy forditott haromszog:-)
Szerinted?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom :D
2013. febr. 1. 22:42
5/6 anonim válasza:
Én inkább körtét mondanék, mivel a combján van egy kis túlsúly, a csípőjénél is, viszont a mellén semmi, és a hasa sem tűnik nagynak.
6/6 A kérdező kommentje:
Na, mondom nehéz behatárolni. Pont ilyen alakom van amúgy. És mikor nézelődnék ruhaügyben, nem tudom melyik típusra valót keressek. Most is az almát írjátok legtöbben, de ahhoz lapos fenék és vékony lábak vannak írva (van is ilyen ismerősöm) és emiatt szerintem nem lehet alma. Körte sem lehet, mert széles a válla. Én amúgy az epret mondanám, mert az nagyon illik magára a csontszerkezetére, de arról meg mindenhol olvasom, hogy vékony atletikus alkat.Hát minden vagyok csak az nem :) Talán még az egyenes illik rá. Nem hiszem hogy ez homokóra alkat lenne, bár nem tudom.
2013. febr. 2. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!