Lányok nektek bejön az ilyen testalkat (mell)? Kép lent
Ez teljesen jó ahogy most van, nagyobb ne legyen.
26L
Nekem nem tetszik. Borzasztó kisfiús,én is a szőrt hiányolom. Eddzél rá még nyugodtan,az nem árt.
21/L
Sose fogom az én agyammal megérteni, mi a jó a szőrben. Talán selymes? Jó húzgálni, tépdesni? Megfelelőbb úgy párnának-takarónak a mellkasa?
Nem kell válaszolni ezek csak hülye feltételezések, úgyse fogjuk megérteni egymást szerintem... ízlés, ennyi.
Nekem például inkább a dús haj tetszik, na, az lehet bőven, de főleg egyenes vonalú. :)
34-es vagyok
éljenek a csupasz mellkasúak, csak így tovább, edz-él sokat, de ne vidd túlzásba, és hiába mondják itt sokan, hogy ennél ne legyél izmosabb, egy szép mellizomért, és a kocka hasért oda, meg vissza vannak a nők, de tényleg nem kell kigyúrtnak lenni, csak olyan alsógatya modell szintig. És ha így folytatod 37 évesen te is nézhetsz így ki, ez amúgy én vagyok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__35..
ezek mondjuk nyári képek, azóta sajnos fakultam, viszont kicsit szálkásabb vagyok, mert újra elkezdtem boxolni, és folytatom a súlyzók mérsékelt emelgetését. Én nem csak az izmosság a cél, gondolom nálad sem, sosem vagyok beteg, és túlteljesítem bármelyik húsz(on) évest. Úgyhogy csak így tovább
A kérdező mindnél jobb. :) A linkeltek közül a csupaszoknál is. :P
Másik válaszoló, te se vagy rossz, mert inkább feszes, nem "durvára gyúrt", kellemes meglepetés volt a képed. Ennyire jó is, ha kondiban tartjátok magatokat. Ez még bőven szép, esztétikus!
Aki halmozza az izmot, átmegy testépítőbe, az viszont nekem felejtős...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!