Rudisss kérdése:
Lányok nektek bejön az ilyen testalkat (mell)? Kép lent
2013. febr. 1. 16:13
21/42 QueenRavenna válasza:
Szopkodnám a bimbóid.
20/L
22/42 anonim válasza:
Egyénfüggő akkor.De könyörgöm az IZMOS mellkas az erős,nem a lapos..
Én inkább erős leszek mint hogy tetsszek a nőknek..
Bár akkor sose leszek mint a másik kérdező:)
23/42 anonim válasza:
Ahh ne is említsd. :D Én is el tudnék játszadozni vele. (He egy "testépítő" lenne, már kevésbé, sőt, nem is túl nagy kedvem lenne hozzáérni...:)
De ne velünk foglalkozz, neked kell eldöntened, mennyire "gyúrod" ki magad. :)
24/42 anonim válasza:
De engem nem az érdekel, hogy átlagos felül erős legyen, hanem, hogy vonzó számomra. :)
Helyes, ha te inkább erős leszel, ezzel semmi baj, kinek mi a fontos. De vannak olyan nők is, akiknek az tetszik, biztosan. :)
25/42 anonim válasza:
*átlagon felül :P bocs, mindig melléütök, besötétedett, lusta voltam még villanyt kapcsolni tök sötétben gépelek egy idő óta :D
27/42 anonim válasza:
Ez így vonzó. Persze önmagában nem bukom egy mellkasra, de ha választanom kellene, hogy milyen legyen a barátomé, hasonlóra szavaznék. A látványos izom egyszerűen nem jön be, másnak meg igen és úgysem lehet mindenkinek megfelelni. A saját preferenciáimat meg nem én irányítom, ebben szerintem semmi logika nincs, tetszik és kész.
29/42 anonim válasza:
ez a szőr érdekes téma. kíváncsi lennék, hogy kik azok a lányok akiknek a meztelencsiga jön be, és melyeknek a szőrös(de nem csubakka) felsőtest
30/42 anonim válasza:
Saját nevemben: huszonéves, nem plázacica stílusú, diplomás, szellemi munkát végző nő vagyok, mire lennél még kíváncsi? :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!