Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha szemhéjpúdert használok...

Ha szemhéjpúdert használok fiatalon (14 évesen) nem károsodik a bőröm?

Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 14:19
 1/8 anonim válasza:
100%
De igen. Minel korabban kezded sminkelni magad annal korabban kezd oregedni a borod. A szemhejpuder kemiai osszetetele miatt, es mert a borod nem jut eleg oxigenhez.
2013. febr. 1. 14:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendszeresen használod, akkor korán fog ráncosodni, öregedni a bőröd.
2013. febr. 1. 14:50
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
ugyan már... mindig le kell mosni, ha már nem mész sehová. meg hagyni kell szellőzni a bőröd. akkor nem lesz károsodás.
2013. febr. 1. 15:02
 4/8 Czibula Brigitta válasza:
32%

Kedves 14 éves!

Nyugodtan használhatsz szemhéjpúdert, ha a szüleid is megengedik!

A bőröd nem fog tőle károsodni, ha minden este speciálisan a smink eltávolítására kifejlesztett termékkel azt el is távolítod!

Válassz a korodnak és az alkalomnak megfelelő színeket. Sokat segít ha anyukád vagy egy kozmetikus segítségét is kéred!Ne feledkezz meg a bőrápolásról így mindig ragyogó és üde arcbőröd lesz!

Czibula Brigitta

kozmetikus és smink mester

2013. febr. 2. 17:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező , meg Czibula Brigitta. Te haza beszélsz mert ebből élsz meg. De azt ezért tudnod kell hogy minden "szépség " ápolási termékbe van vegyi anyag. Ami nagyon is károsítja az egészséget, minél hamarabb és minél többet használ az ember annál több vegyi anyag kerül a szervezetbe. Mert azért meg kell nézni hogy aki sok sminket használ és főleg hosszú ideje már annyira tönkre ment a bőre hogy smink nélkül nem is mer emberek közé menni.
2013. febr. 3. 07:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne használj ilyeneket. Vagy szép valaki vagy nem. De ettől csak időnap előtt öregszik a bőröd. Mint az előttem írók is ezt tanácsolják. Azt írja itt valaki hogy ha időbe lemosod akkor lélegzik a bőr. Hát akkor nem kell fel se kenni.
2013. febr. 3. 10:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyrészt igen, károsítja a bőröd, másrészt egyáltalán egy gyereknek minek ilyesmi? Nem nőies vagy felnőttes leszel tőle, hanem nevetséges festett bohóc. Láttam már kislányokat sminkkel, és tudom, hogy nagyon nagylányosnak érzik magukat tőle, de valójában röhejesen néznek ki.
2013. febr. 3. 12:45
 8/8 anonim válasza:
Tinikoromban én is sminkeltem magam meg a hajam is festettem. Ma (27 évesen) már nem használok semmit, mert csak bőrproblémát okoznak ezek a póruseltömő méregporok és krémek. A helyedben nem tennék magamra semmit, mert csak ronthatsz a bőröd állapotán amivel aztán majd mész a kozmetikushoz, hogy tisztítsa ki a bőrödet. Ha egyszer beindul ez a folyamat, akkor már nem szállsz ki belőle egykönnyen... csak rá kell néznek a nővéreimre... 30-on túl is pattanás, minden hónapban egyszer kozmetikus, folyamatosan macerálják magukat, nemhogybékén hagynák....
2013. febr. 4. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!