Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha parfümöt használok, a...

Ha parfümöt használok, a lányok esetleg maguktól is odajönnek hozzám?

Figyelt kérdés
eléggé félénk vagyok, szinte egy barátom sincs, és próbálnám az önbizalmamat növelni. pl edzek, meg ilyenek. barátnőm se volt még sose, de jó lenne már egy. és ha pl illatosabb vagyok, még talán ők is odajönnének beszélgetni velem vagy ilyesmi? eddig csak sprai dezodort használtam, és gondolom az nem nagyon érződik, de a parfüm talán jobban.
2012. nov. 6. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze és ott helyben le is cidáznak... Komolyan, hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni?
2012. nov. 6. 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt komolyan gondoltad, akkor szerintem azért nem lesz sose barátnőd mert iszonyat buta vagy.
2012. nov. 6. 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:
az imponáló ha egy fiú igényes nem tolakodóan jó illatú de ez még édes kevés. Egyébként a lányok szeretik a kezdeményezős vicces vagány fiúkat.
2012. nov. 7. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!