Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan lehetőség, ahol...

Van olyan lehetőség, ahol Avon parfümöket (mindet, vagy legalábbis sokat) lehet megszagolni?

Figyelt kérdés

Egy komplett papír alapú katalógus, vagy valahol illatminták, ilyesmire gondoltam.

És hogyan lehet katalógust rendelni -nincs Avonos ismerősöm- interneten? (Eddig mindenhol azt írták, hogy rendeljek, aztán majd felhívnak. Nem beszélgetni akarok velük, csak a katalógust.)

2009. szept. 3. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az Árpád-hidnál, a buszvégállomásnál van egy Avon üzlet. Ott megnézheted a termékeket, és vásárolni is lehet. Szerintem ott a katalógus igénylést is el lehet intézni.
2009. szept. 3. 09:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Avon katalógust csak tanácsadók rendelhetnek, és azért akarnak veled beszélgetni, hogy téged is beszervezzenek. Tehát katalógust csak tanácsadótól kaphatnál, és a termékeket is csak onnan tudnád megrendelni. Vagy te is az leszel.
2009. szept. 3. 10:09
 3/6 anonim válasza:
Én már Tesoban (nem is egyben) is láttam Avonost. Azt nem tudom, ott van-e lehetőség szaglászásra, de katalógust lehet kapni az tuti - én ott szoktam venni néha ha bele akarok kukkantani.
2009. szept. 3. 11:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tényleg, el is felejtettem, hogy vannak boltok is, meg ilyen bódék a Tescoban pl. Bocsánat!
2009. szept. 3. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia,

nem tudom mennyire aktuális a kérdésed, de tudok neked katalógust is küldeni meg bármi másban is segíteni, ha érdekelnek a termékek, nyugodtan írj

Zsuzsi

avon.juniormanager@gmail.com

2011. jan. 22. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Zsuszi itt reklámozza magát...
2011. márc. 6. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!