Mennyire divat még születési évet tetováltatni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 23:48
1/6 anonim válasza:
Valaha divat volt? Nem tudok róla... meg minek? Enélkül elfelejted? Mekkora hülyeség ez.
2/6 A kérdező kommentje:
egy időbe biztos divat volt :)
2013. jan. 30. 23:57
3/6 anonim válasza:
Szerintem a tetoválás nem követi a divatot, legalábbis aki divatból tetováltat az nekem sose jött be.. ha neked az tetszik és mondanivalója van akkor miért ne? Neked kell hogy tetsszen!
4/6 anonim válasza:
Mondhatni,hogy igen.Nagyon sokan tetováltatják még.
5/6 anonim válasza:
1. sosem volt divat.
2. a tetkó a divat mostanában, aztán meg majd jönnek a kérdések, hogy hogy lehet leszedetni, mert sokan teljesen agyatlanul varratnak magukra minden szart.
6/6 anonim válasza:
Hát szerintem a saját születési évedet elég fura magadra tetováltatni. Én akiken láttam már, azoknak a gyerekeik születési dátuma volt, az nekem tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!