Fiúk! Rövidebb haj szép mellel, hosszú haj csúnya mellel?
Nem akarok senki ellen versenyezni, én nem tartozom egyikbe sem, középhosszú hajam és kis mellem van
Tudom hogy egy normális fiúnak nem ezek számítanak, csak az érdekel, kinek melyik tetszik jobban..
A haj gyorsan megnő, a mell szike nélkül nem változik.
Ezért hülyeség a kérdés.
2 lehetőséget kihagytál, nagyon okos!
Rövidebb haj csúnya mellel, hosszú haj szép mellel.
Veled is csak eggyel többen vagyunk ...
Most miért kell kötekedni?? Azt kértem, hogy válasszatok a két típus közül, gondoltam hogy nem csak ez a kettő van a világon, de csak ezekre voltam kíváncsi. Úgy is feltehetném a kérdést, hogy a hosszú haj vagy a szép mell-e a fontosabb nektek.
Azt meg már leírtam, hogy ne azt nézzétek hogy meg fog nőni a haja....nem fog, mert mit tudom én, nem akarja megnöveszteni.
Akkor kötekedés nélkül: mell, mell, mell.
És az ok továbbra is ugyanaz: mert ha nem szép, azon természetes módon nem lehet változtatni.
Plusz önmagában a rövid haj még nem csúnya.
Csak akkor csúnya, ha nem áll jól a viselőjének.
És nem hinném, hogy lenne olyan csaj, aki akkor is ragaszkodna a rövid hajához, ha bűn rondán néz ki vele.
Olyan pedig nincs, hogy nem nő meg. Csak sok a türelmetlen ember.
De a fenti eszmefuttatástól függetlenül:
a külső csak felületes kapcsolatnál számít ennyire.
Ha szeretek valakit, akkor kopaszon és leműtött mellel is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!