Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezek az órák gázosak lennének...

Ezek az órák gázosak lennének egy 28 éves férfinek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. jan. 29. 08:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! ja és órakérdésben ugyanúgy számít a férfiak véleménye mint a nőké!!!!!

Ehhez mit szóltok:

[link]

2013. jan. 29. 11:47
 12/19 Robi.88. ***** válasza:

Sztem ez az uccso a legszolidabb és legáltalánosabb az osszes kozul és a koridon és sebességen kivul kb mindent tud amit a tobbi is. Én a helyedben ezt valasztanam amit utoljara linkeltel:

[link]

2013. jan. 29. 11:56
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

ez már jobb mint amiket először belinkeltél , de szerintem a fémszíjas órák elegánsabbak

pl ehhez hasonló

[link]

2013. jan. 29. 11:59
 14/19 anonim ***** válasza:
32%
Az első kettő női óra. Szerintem nem illik egy 28 éves ffinak női órát hordani, de ha meleg vagy, akkor oké. Amúgy mindegyik ocsmány, és igénytelen. Csak a buta pcsák hordanak ilyeneket.
2013. jan. 29. 12:40
 15/19 A kérdező kommentje:

Nálam is eddig az utoljára linkelt óra a befutó, vagyis ez:

[link]

A fém szíjas óra azért nem igazán jöhet szóba (egyelőre), mert egy nyitott aquaparkban vagyok úszómester, emellett fizikai munkát is végzek ugyanitt, tehát az órának bírnia kell hogy sokáig is vízben lehet, valamint a fizikai igénybevételt is.

2013. jan. 29. 13:05
 16/19 anonim ***** válasza:

Nálam Casiobólcsakis Edifice jöhet szóba, szép, tartós, férfias, nekem is az van: [link]

28/F

2013. jan. 29. 19:46
 17/19 anonim ***** válasza:
Akkor amit belinkeltél utoljára gumiszíjas casio az teljesen megfelel, normális férfiórának néz ki. A színes órák szerintem nem olyan szépek nekem legalábbis nem tetszik férfin ráadásul sokszor nehéz hozzá öltözni ezért nem olyan előnyös pl a fehér. Egyébként nem árt ha testközelből nézed meg az órákat mert ha néhányat felpróbálsz akkor lehet jobban fogod tudni hogy milyet is szeretnél.
2013. jan. 29. 20:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a harmadik meg a negyedik jó.
2013. jan. 30. 00:18
 19/19 anonim válasza:
Önmagában nem. Alkalomfüggően inkább.
2023. ápr. 14. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!