Műkörömre körömlakkot majd zselét és végül fényzselét tenni lehet e, vagy problémák adódnának?
A díszítés szép, maga a körömnek tényleg vannak problémái.Vastag, ferde. Gyakorlás-gyakorlás.
Mellesleg ilyen anyag felesleggel állítom egy 5g-os zselé max 3 alkalommal elég, míg megfelelő anyaghasználattal elégnek kel lennie 5-6 alkalomra.
Már csak ezért is érdemes odafigyelni.
Ezt tényleg jó tanács ként mondom, nem bántásból.
Én részleteztem az körmöm készülését.
Én igazából azért teszem a mintát az utolsó zseléréteg alá, mert így jócskán megspórolom a fényzselét ami pénzben nem kevés.
Köszönöm szépen a tanácsot! Figyelek rá máskor mindenképp!
A normális kritikát egyáltalán nem fogom fel bántónak, nagyon sokat lehet belőle tanulni és csak segítő szándéknak fogom fel!
De nem értem hogy mi köze a reszelésnek a fényzseléhez?
Felviszem az alap réteget, azt mintázom és rá a "vastag" zselé réteg.A formán javítok reszeléssel, és fényzselé helyet (aminek funkciója igazból csak annyi hogy ne kopjon a minta és vissza adja a fényt, amit ugye elveszünk a reszeléssel,de javíts ki ha tévedek)színtelen körömlakkot használok, ami a fényt ugyan úgy vissza adja.
Tény hogy nem hibátlan a körmöm, kapásból a c-ív nincs meg szépen, de az köszönhető annak is hogy kissé híg a zselém és hiába teszek egy vastagabb csíkot a köröm közepére, azonnal elfolyik. :( Meg életemben 2 körmöt csináltam eddig azt is magamnak.
De ilyenek, ha érdekel:
Kérdező, ne haragudj az off-olásért. :o
Utolsónak: A fényzselé tartósabb, mint a sima körömlakk.No meg persze fényesebb is.Bár láttam már olyat, hogy valaki úgy épített, hogy a c ív kialakítása után, reszelt, mintázott, majd egy vékony zseléréteggel fedte, bár csak egyetlen egyszer láttam és nekem sem így tanítják.
Néztem a körmeidet, első próbálkozásnak nem rossz én vastagabbat építettem először :)
Sokat kell gyakorolni az biztos..
Most már ilyeneket csinálok.Bár még csak most fogok vizsgázni, de egyre jobban látom a hibákat is, nem úgy , mint eddig. [link] [link] [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!