13 éves múltam és nagyon nehezen nő a hajam.. még kiskoromban vágattam le a hajam akkor volt derékig érő most vál alatti. Már vettem ilyen csatos póthajakat, de hamar tönkre megy megy ugye műanyag.
Szerintetek korai lenne ha a névnapomra (juniusban lesz) hajhosszabítást kérnék? minden álmom ez hogy végre hosszú hajam legyen.. ti mit szólnátok ehhez ha a lányotok ezt kérné? légyszives rendes válaszokat adjatok.:) köszönöm !
2013. jan. 28. 13:45
1/10 anonim válasza:
Szia! Én először a "természetesebb" módokat próbálnám meg. Júniusig még idő is van rá. Itt a neten sok helyen dicsérik a DM saját márkás Belea Koffeines samponját és balzsamját. Állítólag élénkíti a hajhagymákat, és ezáltal gyorsabban fog nőni. Én is vettem, igaz még csak 1x használtam, így nem tudom még neked leírni, hogy használ-e. Ma ricinusolajat is fogok venni a gyógyszertárban. Heti 1x elkészítem ezt a hajamra: 2ek ricinusolaj, 1 ek olívaolaj és 1 tojássárgája. Állítólag hatásos, + mellette én még ilyen Jutavites hajbogyót is szedek... Te még ilyen bogyókat ne szedj, először szerintem próbáld ki, amiket előbb írtam. Remélem használni fog. Jah nekem am szép és egészséges volt a hajam, csak kiszőkítettem, és elkezdtem keményen vasalni, és teljesen tönkretette. Remélem tudtam segíteni :) Jah és a kérdésedre válaszolva én még korainak tartanám, de lehet én vagyok konzervatív :)
2013. jan. 28. 13:52
2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.:)
igen a ricinus olajról hallottam és amiket leírtál. Nem szedek ilyeneket mert igen szerintem még nem kellene, ezt anya is megmondta.
Egyébként nem említettem meg neki még ezt hogy szeretném de lehet inkább nem is fogom.. igen szerintem is korai lenne csak hűt néztem hogy a fodrászok tök jól megtudják csinálni olyan természetes hatásúra. Csak megnő :D
2013. jan. 28. 14:11
3/10 anonim válasza:
attól függ, mennyi pénzetek van, ez igen drága mulatság. Ráadásul fél év múlva lenő, akkor csináltathatod újra. Ilyen sok pénzt mi soha nem költöttünk el egyik gyerekere sem, még karácsonyra sem.
2013. jan. 28. 14:20
4/10 A kérdező kommentje:
igen abban tisztában is vagyok hogy elég nagy a válság.. mi olyan se szegényeg se gazdagok vagyunk.. aztmondják olyan 25000 körül van.. de szerintem megéri annyi mert 3-4 hónapig kibirja állítólag , igazi hajjal stb.
2013. jan. 28. 14:25
5/10 anonim válasza:
én a balea cuccot nem ajánlom épp 2 napja vágtam ki a kukába mert szétszárította a nagy nehezen helyrerakott hajamat, 3 hét után a hajam alsó része úgy elvékonyodott hogy szinte nyúlott fésülködésnél.
viszont ami nekem bejött a ricinusolaj mellett az a dm-es haar vital kapszula (2 havi adag 980 forint). 4-5 hónap után elég gyorsan megindult, tele volt a fejem babahajjal.
2013. jan. 28. 14:43
6/10 anonim válasza:
csatos póthajból is vehetsz olyat, ami eredeti, és 7-8000Ft-ból megvan! :)
2013. jan. 28. 15:21
7/10 anonim válasza:
Én nem javaslom!!! Egy-két év alatt nagyon hosszúra is megnő, és az legalább a természetes hajat. Ha pedig póthajat csináltatsz, a normális, viszonylag tiszta 80000nél kezdődik. Meg eléggé feltűnő a különbség, hogy hol ér véget a természetes hajad. Meg a természetes sokkal szebb is:) és még csak 13 vagy... De hát te tudod..
2013. jan. 28. 16:07
8/10 anonim válasza:
Jaj ne már, még csak 13 vagy... az idősebbeken is szörnyen nevetségesen néz ki, mikor egyik napról a másikra megjelennek 40 centivel hosszabb hajjal, és büszkén fényképezgetik a póthajukat, amire 25ezer forintot pazaroltak a szüleik... én elsírnám magam, ha a 13 éves kislányom ilyennel állna elő... jó, hogy szilikonmelleket nem akarsz rögtön :( ne csináld légyszi, ez nagyon béna dolog. Várj csak türelmesen, sokkal szebb hajad lesz.
2013. jan. 30. 03:23
9/10 A kérdező kommentje:
utolsó: igen már lebeszéltem magam róla.:)
majd megnő..:D addig is sokat foglalkozok vele és azzal is mit eszem.:)
2013. jan. 30. 12:54
10/10 anonim válasza:
ha szép hajat akarsz, nálunk vidéken nem 25 000, hanem 60ezer Ft csak a haj. Azért ez már majdnem egy fizetés...nem turkálni akarok a pénztárcátokban, de van, ami nem éri meg akkor sem, ha sok pénzetek van. Felnőttként majd arra pazarlod el a pénzedet, amire akarod, de gyerekként nem kellene, mert úgy látom, nem ismered az értékét.
Másik meg, hogy csak pár hónapig lenne szép a hajad...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!