Lányok! Nektek melyik fiú tetszik jobban? (kép)
Melyikben mi tetszik?
com/_LikzyndVj-g/SNT-mGqTOaI/AAAAAAAAhHc/g5jZaFiZaAU/s1600/ooo.jpg
2. a legjobb, utána első, aztán az utolsó. A második azért tetszik, mert még ő a legkevésbé kigyúrt, és helyes az arca, főleg a szája és a szeme, meg a borostája is jó. És az is plusz pont, hogy sikerült normális fejet vágnia.
Az első sem rossz, de a karja túl izmos, és nem látom a szemét, ami pedig fontos lenne.
A harmadik meg nekem már nagyon kigyúrt, és arcra sem tetszik valamiért, de lehet, hogy csak a hülye nézése miatt.
2. .... úhhh, gyönyörűséges. Mindene. Legalábbis ami látszik. :) Nagyon nagyon jóképű és szexi!
Az elsőnek nem tetszik annyira az arca.
A harmadik is jóképű, de az izom már sok egy kicsit.
2. midenféleképpen!! az arca tökéletes, a teste is, egyedül a szőrzete nem tetszik, nekem túl szúrósnak tűnik főleg a mellkasán:) a 3. arca tetszik, de a teste túl izmos nekem:)
1. olyan kis semmilyenke, nincs rajta semmi férfiasság
Fúha, jó képek! :D
A 2. arca nagyon tetszik+a teste is nagyon jó (a mellkasi szőr engem is zavar kicsit), utána az 1. jön, majd a 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!