Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi tetszik jobban egy lányon, ha magassarkúban van, vagy ha lapos talpúba?
Lapos
Am nekem szinte mindeggy ha szeretem vagy csak tetszik az illető akkor nem a cipőjét nézem
Századlagos szempont.
Ja és kb 50-50%-ban lesznek a válaszok, hogy melyiket, mert van akinek ez van akinek az jön be :D
Magassarkú legfeljebb arra jó,hogy a nők mondhassák,hogy ők nem járnának x magasságú fiúval,mert nem húzhatnak mellette magassarkút.
Szerintem húzzon lapost.Mégiscsak kényelmesebb neki és akinek jó segge van annak lapos talpú cipőben is jó a segge.
Sima cipőben (edzőcipő NEM tornacipő - és abból is az olcsóbb fajta) azért jó mert ahhoz általában régi "gagyi" vastag télikabát, hátizsák és olyan stílus tartozik ami nekem tetszik :D Ez van srácok.
Magassarkúnak meg legyen meg a tisztelete. Ünnepélyekre, esküvőkre, fogadásora, temetésekre... Ahogy az öltönyeim is erre a célra vannak, nem hordom őket naponta...
Mindegy! Te érezd magad jól benne! :)
Én magas vagyok, de nem zavarna, ha egy lány, akivel ismerkedek nálam két fejjel alacsonyabb és lapos cipőben van... De az se, ha magassarkúban magasabb nálam! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!