Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk mi tetszik jobban egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mi tetszik jobban egy lányon, ha magassarkúban van, vagy ha lapos talpúba?

Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 20:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
tökmindegy ha a csaj jól néz ki bármilyen cipő lehet rajta
2013. jan. 25. 20:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Lapos. Élek-halok a sport/tornacipős lányokért.
2013. jan. 25. 20:45
 3/13 anonim ***** válasza:

Lapos

Am nekem szinte mindeggy ha szeretem vagy csak tetszik az illető akkor nem a cipőjét nézem

2013. jan. 25. 20:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Századlagos szempont.

Ja és kb 50-50%-ban lesznek a válaszok, hogy melyiket, mert van akinek ez van akinek az jön be :D

2013. jan. 25. 20:50
 5/13 anonim ***** válasza:
attól függ... kirándulni/sétálni lapos, az jobban tetszik (vaj miért?), egyébként meg mindegy :DD
2013. jan. 25. 21:00
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A magassarkú éppoly kínzóeszköz, mint a fűző. Nem szólnék bele egy nő öltözködési szokásaiba, ezt az egyet kivéve. Be kéne tiltani a 3.14csába.
2013. jan. 25. 21:52
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Magassarkú legfeljebb arra jó,hogy a nők mondhassák,hogy ők nem járnának x magasságú fiúval,mert nem húzhatnak mellette magassarkút.

Szerintem húzzon lapost.Mégiscsak kényelmesebb neki és akinek jó segge van annak lapos talpú cipőben is jó a segge.

2013. jan. 25. 22:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Sima cipőben (edzőcipő NEM tornacipő - és abból is az olcsóbb fajta) azért jó mert ahhoz általában régi "gagyi" vastag télikabát, hátizsák és olyan stílus tartozik ami nekem tetszik :D Ez van srácok.

Magassarkúnak meg legyen meg a tisztelete. Ünnepélyekre, esküvőkre, fogadásora, temetésekre... Ahogy az öltönyeim is erre a célra vannak, nem hordom őket naponta...

2013. jan. 25. 23:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy! Te érezd magad jól benne! :)

Én magas vagyok, de nem zavarna, ha egy lány, akivel ismerkedek nálam két fejjel alacsonyabb és lapos cipőben van... De az se, ha magassarkúban magasabb nálam! ;)

2013. jan. 25. 23:24
 10/13 anonim ***** válasza:
a lapos cipőt szeretem jobban, természetesebb.
2013. jan. 26. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!