A portfolió árát a komolyabb ügynökségek megelőlegezik egy kezdő modellnek?
Az én volt osztálytársam modell lett, de igazából nem fejezte be a sulit, mert minden idejét lekötötte a modellkedés. Sajnos vagy csinálod, vagy kizárnak a klubból.
Mikor meg 20 lett kezdhette előröl a sulit, mert egy bizonyos pont után a nemzetközi terepen, meg ciki ha hülye vagy.
Szerintem ne ilyen fiatalon kezd, mert belerokkansz. Ott nem nézik, hogy gyerek vagy még, neked is teperned kell állandóan.
Én is modell akartam lenni.
Fotós lettem. XD
A modellkedés átverés, mindenki modell akar lenni. A legcsinosabbakat kiválogatják, felfedezik anélkül, hogy ügynökségekhez kéne járkálni.
Egy barátnőm 3 évet küzdött, mindenféle ügynökségeken át, hogy modellkedhessen. Ő lett az egyik bolt arca pár hétre, csináltak egy sorozatot, de aláirattak vele egy papírt, hogy 5 éven belül nem dolgozhat más ügynökségnek. Persze ők meg nem adtak több munkát, közben meg kiöregedett. Szóval az egész arról szól, hogy fizess szárezreket ócska portfóliókért, fizesd ki a mindenféle modelltanfolyamot, és majd esetleg egyszer az életben szerepelsz valahol, ahol fizetnek majd valami jelképes összeget, ami messze nem éri utol azt, amit valójában belefektettél.
Ha tényleg bombázó vagy tökéletes arccal, alakkal, 50kg-mal, 90-60-90 aránnyal és 184 cm magassággal, akkor az üzenetemet tekintsd tárgytalannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!