Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műkörmösök, hogy van ez?

Műkörmösök, hogy van ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A kérdésemet egy kicsit furán raktam fel, de az a lényeg, hogy járok egy műkörmös tanfolyamra olyan másfél hónapja. Az eddigi teljesítményem, hát egyenlő a nullával, egyszerűen annyira borzasztóan megy, hogy nem is tudom elmondani. A sablon felhelyezésestől a körömépítésig semmi sem megy. A zselés körömépítés még csak csak megy, de hát a porcelán... Sokszor szoktam nézegetni műkörmösök képeit, hogy nekik milyenek meg ilyesmi, de hát nem lehet egy napon említeni az enyémet meg övéket. Jó tudom, a rutin meg az évek száma.. de lassan itt a vizsga idő és én úgy érzem, hogy nincs semmi de semmi eredménye a gyakorlásoknak. Nézem a videókat ott annyira könnyűnek tűnik, a csajszi csak pakolja az anyagokat tök lazán, de én ha neki állok több mint 3 óra csak míg felviszek 10 körömre anyagot és akkor még nem reszeltem meg semmi. Ráadásul a tanár se nagyon kedvel, vagy én nem tudom mi van, de csak fikázni tud, jó értem én, hogy szar meg minden de hát akkor is várnék egy két bíztató szót... Már lassan kezdek depresszióba esni, hogy most mi legyen, mert egy csomó pénzt beleraktam, de hát egyszerűen nem megy ez nekem. Nektek mennyi idő volt mire csináltatok egy olyan körmöt ami kinéz valahogy? Mesélne nekem valaki, hogy milyen volt a vizsga, meg igazából minden érdekel, hogy a vizsga után mi volt, meg ilyesmik.

előre is köszi! :)

2012. dec. 9. 15:35
 1/1 Joy Turner ***** válasza:
Nekem az első köröm, amit csináltam életemben, az is kinézett valahogy. Nem mondom, hogy remekmű volt, de az abszolút hordható kategóriába tartozott. Bár én előtte is egész életemben alkottam, kerámiáztam, rajzoltam, művészeti iskolába jártam. Késő bánat, de sztem a tanfolyam előtt kellett volna átgondolnod, hogy neked való-é ez a szakma. Nagyon jó kézügyesség kell, akinek ez nincs meg, az ne menjen körmösnek. A tanártól ne is várj sokat. Anno a miénk konkrétan egyszer nem jött oda hozzám a tanfolyam ideje alatt, és nem nézte meg, hogy mit csinálok. Gyakorlatilag egyedül, magamtól kellett megtanulnom mindent. A vizsga nálunk elég kemény volt, annak ellenére, hogy maga a tanfolyam meg nagyon gyenge volt. Sokat kérdeztek elméletből, mindenbe belekötöttek, az egyik csajt épp csak átengedték. Tanulni kell rá sokat! Az elméleti részt nagyon alaposan kell tudni, főleg az anatómiát, ortopédiát. Kellene találni egy olyan JÓ körmöst, aki hajlandó időt fordítani rád és tud segíteni neked, vagy akár a csoportból is megkérhetsz valakit a jobbak közül, hogy segítsen neked. Például a barátom ki akarta próbálni a körömépítést. A egyik ujjamon próbálta ki, az utasításaim alapján megépített egy körmöt, és teljesen jó lett. Sokat számít, hogy mindent nagyon alaposan és érthetően magyarázzon el valaki.
2012. dec. 11. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!