Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Körmösök, megéri megvenni ezt...

Körmösök, megéri megvenni ezt a szettet?

Figyelt kérdés

[link]

Érdemes a vaterán ilyen dolgokat venni? vagy gagyik? És ezek vadi újak vagy már használtak és csak mondjuka fele tégelyben van zselé?

Köszi :)

2013. jan. 25. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem éri meg kísérletezni ilyenekkel. Meg ha ennyire olcsó gondolhatod milyen gagyi dolog lehet...

Inkább valami jobb márkánál keress dolgokat, amik minőségiek.Fizess ki érte többet mint hogy kidobd ezt a pénzt az ablakon. Az ilyet hogy csillámpor, kövek, díszítődolgok ... stb ezekből lehet olcsóbbat venni , ( bár nem mindig)de zseléből inkább ne. (ez persze csak saját véleményem).

Remélem segítettem!

2013. jan. 25. 17:00
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen persze köszönöm szépen nagyon sokat. Nekem is feltűnt hogy talán nagyon olcsó csak annyira csábított :)

És ha elmegyek egy fodrászkellékbe és ezeket a dolgokat szeretném megvenni: UV gel clear

fényzselé

primer

nail prep

körömreszelő

zselés ecset 1 db

fixáló(vagy ahelyett lehet használni acetonmentes lemosót)

csillámporok

rózsafapálca

ezek kb mennyibe kerülne?

2013. jan. 25. 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:
itt ülsz a net előtt. rákeresel, hogy műkörmös alapanyagok, és mondjuk az első pár találatnál megnézed, kikeresed...
2013. jan. 25. 22:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez márkától függ. De egy 20.000 Ft (vagy többet) Minimum szánj rá, mert azért nem ólcsó mulatság. Nem azt mondom .hogy zseléből a legdrágábbat vedd meg hanem keress egy közép árkategóriásat. Nézz utána neten hogy melyik márkákat ajánlják a legjobban ( pl gyakori kérdéseken is vannak ilyen kérdések , vagy akár körmös fórumokon)

( 1. válaszoló voltam)

2013. jan. 26. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!