Körmösök, megéri megvenni ezt a szettet?
Érdemes a vaterán ilyen dolgokat venni? vagy gagyik? És ezek vadi újak vagy már használtak és csak mondjuka fele tégelyben van zselé?
Köszi :)
Szerintem nem éri meg kísérletezni ilyenekkel. Meg ha ennyire olcsó gondolhatod milyen gagyi dolog lehet...
Inkább valami jobb márkánál keress dolgokat, amik minőségiek.Fizess ki érte többet mint hogy kidobd ezt a pénzt az ablakon. Az ilyet hogy csillámpor, kövek, díszítődolgok ... stb ezekből lehet olcsóbbat venni , ( bár nem mindig)de zseléből inkább ne. (ez persze csak saját véleményem).
Remélem segítettem!
Igen persze köszönöm szépen nagyon sokat. Nekem is feltűnt hogy talán nagyon olcsó csak annyira csábított :)
És ha elmegyek egy fodrászkellékbe és ezeket a dolgokat szeretném megvenni: UV gel clear
fényzselé
primer
nail prep
körömreszelő
zselés ecset 1 db
fixáló(vagy ahelyett lehet használni acetonmentes lemosót)
csillámporok
rózsafapálca
ezek kb mennyibe kerülne?
Ez márkától függ. De egy 20.000 Ft (vagy többet) Minimum szánj rá, mert azért nem ólcsó mulatság. Nem azt mondom .hogy zseléből a legdrágábbat vedd meg hanem keress egy közép árkategóriásat. Nézz utána neten hogy melyik márkákat ajánlják a legjobban ( pl gyakori kérdéseken is vannak ilyen kérdések , vagy akár körmös fórumokon)
( 1. válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!