Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Körmösök tudnátok nekem segíteni?

Körmösök tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy volt már műkörmöm, rajtam gyakorolt az egyik barátnőm.

Ez lett a végeredmény:

[link]

Ez több ,mint egy éve volt, a körmeimről, amint leszedtük lereszelte, meg lenőttek.

A kérdésem az lenne, hogy ezekután nem lehet műkörmöm? Nagyon szeretnék, de félek, hogy újra előjön, akárki épít nekem!

2013. jan. 24. 14:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

én nemigazán értek ehhez, de nem lehet hogy nem volt rendesen előkészítve a körmöd és azért alakult ki az alga? okosabbak biztos kijavítanak ha nincs igazam, ami lehet, de szerintem ha rendes körmös normálisan előkészíti a körmödet (gombásodás elleni szerek meg mittomén..ami kell..) akkor nemhiszem hogy újra előjön.. de ugye én nem értek hozzá.. :/

szóval engem is érdekel mostmár. :D

2013. jan. 24. 15:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Tett rá, nem tudom mennyire jó alapanyaggal dolgozott, mert a körmösiskolájában kapta ezeket. Utána fellevegősödött az egész, ott alakult ki ez. Egyébként könnyen le is pattogtak a körmök, pár nap után...
2013. jan. 24. 15:27
 3/12 anonim ***** válasza:

Az alga akkor alakul ki, ha levegős a köröm. Bemegy alá a víz, és pont úgy működik, mint az akváriumban, elkezd algásodni.

Lehet műkörmöd, csak olyan körmöst válassz, aki normálisan dolgozik.

2013. jan. 24. 21:02
 4/12 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok körmös, de picit konyitok hozzá :)

Ha tudnánk, melyik iskolában tanul/tanult, helyileg hol voltál, megtudnánk, hogy milyen anyagokkal dolgozhatott.

De mint az előttem szólóhoz, lehet hogy nem megfelelően volt előkészitve, vagy ha igen, akkor lehet hogy maga a műköröm nem volt megfelelően megcsinálva, (sajnos ez kezdőknél előfordulhat)

Vannak olyan sulik, ahol a "saját" termékeiket adják, hogy azzal dolgozzon a tanuló a tanfolyam és vizsga ideje alatt (ami a legtöbb esetben pocsék anyagok)

2013. jan. 25. 10:53
 5/12 anonim ***** válasza:

Kedves előző! Ha nem értesz hozzá, ne szólj hozzá, mert csak félrevezeted a kérdezőt.

Az anyagok minőségének semmi köze ahhoz,hogy algás lesz-e, vagy sem.

2013. jan. 25. 11:19
 6/12 anonim ***** válasza:
kedvs utolsó, rossz, nem minőségi alap-anyag is okozhatja a felválást valami szinten nem?
2013. jan. 25. 17:27
 7/12 anonim ***** válasza:
amiket az iskolákban használnak, azok annyira nem rosszak, hogy levegősödjenek, ha jól van megcsinálva. Plusz egy kezdőnek sokáig problémája marad a levegősödés a világ legjobb alapanyagával is.
2013. jan. 25. 22:15
 8/12 A kérdező kommentje:
Igazából fellevegősödött és ott alakult ez ki! Pont a levegős résznél... Utána leszedték, vagy lepattant, már nem emlékszem, lereszelték róla majd a tanár feltette ugyanazzal az anyaggal egy új körmöt, de alatta ugyanúgy előjött. azért gondolok én is a rossz anyagra. kisebb erőlködés nélkül le lehetett szedni ezt is,amit a tanár csinált! Aztán azt mondta a tanár, hogy én vagyok érzékeny rá, tehát az én hibám... nem tudom...
2013. jan. 26. 12:15
 9/12 anonim ***** válasza:

Igazából fellevegősödött és ott alakult ez ki! Pont a levegős résznél... ---- Igen, tipikus algásodás

Utána leszedték, vagy lepattant, már nem emlékszem, lereszelték róla majd a tanár feltette ugyanazzal az anyaggal egy új körmöt, de alatta ugyanúgy előjött. ---- A tanár dilettáns volt. Algás körömre NEM rakunk semmit, amíg le nem nő, alapszabály. Ugyanis nem lehet róla eltüntetni az algát, újraképződik.

azért gondolok én is a rossz anyagra. --- jó anyagnál is előjön, tök mindegy az anyag minősége.

kisebb erőlködés nélkül le lehetett szedni ezt is,amit a tanár csinált! ---- megint a dilettáns... szégyen, de az okj-s iskolák többségében a tanárok kritikán aluli munkát végeznek.

Aztán azt mondta a tanár, hogy én vagyok érzékeny rá, tehát az én hibám... nem tudom... --- nem, nem. Ez 99%-ban körmöshiba. Van olyan, hogy nem annyira bírja valakinek a körme ezt-vagy azt az anyagot, de ez nagyon ritka, nem biztos, hogy pont te vagy az.

És mint írtam, az iskolákban azért nem a leggyengébb minőséggel dolgoznak.

Milyen iskola volt ez egyébként, lehet tudni? Csak a kíváncsiság kedvéért.

2013. jan. 26. 12:46
 10/12 A kérdező kommentje:
Okj-s képzés volt, nem emlékszem, valami középiskolában volt Pesten megtartva. A tanárnő amúgy körmös volt, de ezt az algásodást körömgombának nézte.. Én még nem láttam soha gombát sokáig ebben a hitben voltam, közben anyám mondta, hogy az nem is így néz ki! Utánakerestem, és látom, hogy az alga...
2013. jan. 26. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!