Körmösök tudnátok nekem segíteni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy volt már műkörmöm, rajtam gyakorolt az egyik barátnőm.
Ez lett a végeredmény:
Ez több ,mint egy éve volt, a körmeimről, amint leszedtük lereszelte, meg lenőttek.
A kérdésem az lenne, hogy ezekután nem lehet műkörmöm? Nagyon szeretnék, de félek, hogy újra előjön, akárki épít nekem!
2013. jan. 24. 14:32
11/12 anonim válasza:
Ezt mondom. Az okj-s tanárok (akik persze, hogy körmösök, hisz ezt oktatják) baromira nem tudnak sokat.
12/12 gabriell88 válasza:
Na ne mááár, pont most lesz a szóbeli és gyakorlati vizsgám.Eddig a tanfolyam alatt egyszer sem lett levegős, nemhogy algás?!Ez a tanár sem komplett, gombának nézi az algát az még hagyján, de a kizáró tényezők között(miszerint mikor nem építhetünk műkörmöt)benne van a gombás fertőzés, már csak ezért sem építhetett volna fel rá másik körmöt.De az, hogy tanár léttére még fel sem ismeri, na ettől padlót fogtam.Nekünk minden órán ezt szajkózzák és minden órán el kell mondanunk, a kizáró tényezőket(gyakorlati órán )Emellett folyton azt mondjak, hogy az orvosi részre nagyon feküdjünk rá, persze amellett, hogy gyakorlunk, gyakorlunk, gyakorlunk, házi feladat otthoni gyakorlás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!