Hogy tudhatom meg, melyik vagyok én valójában?
Figyelt kérdés
30/N vagyok, és nincs kialakult stílusom. Jobban mondva több olyan stílus is van, ami egyformán közel áll a szívemhez. Ugyanannyira önmagamnak érzem magam kiskosztümben, Swarowsky fülbevalóval, mint gumicukor-fülbevalóval, tornacipőben. Két annyira egymással szemben álló stílus! Hogy derítsem ki, melyik vagyok én?#stílus #stíluszavar
2013. jan. 25. 10:02
1/3 anonim válasza:
nem baj, ha két stílusod van... össze lehet mixelni a kettőt. (de nyilván csak mértékkel, a tornacipő-szoknya párosítás inkább csak fiatal tiniknek áll jól :D)
2/3 anonim válasza:
Tehát neked olyan a stílusod hogy ez is meg az is tetszik. Ennyi, nem kell hogy egyformán öltözz minden nap. Ez így van jól ha szereted a változatosságot.
3/3 A kérdező kommentje:
De ez egy kicsit olyan "skizofrén"-érzés... (nagyon idézőjelben).
2013. jan. 25. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!