Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudhatom meg hogy az...

Hogyan tudhatom meg hogy az illető aki nyomul rám a neten (iwiw) hova valósi valójában, honnan ír?

Figyelt kérdés
szerintem a pasim akar leesztelni hogy hűséges vagyok e, rákéreztem és taadja. Állítólag eg lehet tudni hogy az adott regisztráció vagy épp üzenet honnan, mwlyik hálózatbl bagy honnn jött. Ezt hogyan kell? Köszi ha segítetek! :)
2008. aug. 6. 10:52
 1/7 A kérdező kommentje:
jaj, nhl elütöttem, bcsika ezért X)
2008. aug. 6. 10:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát azt az infót csak az iwiw üzemeltetői ismerik, de ők egy ilyen piszlicsáré ügy miatt nem fogják ezt kiadni neked.

Az iwiwen annyit tudsz meg egy emberről, amennyit az adatlapján ő beállított magának.

Ennél többet csak egy kiadós beszélgetés során tudsz kiszedni belőle. Ha nacson elszánt vagy, esetleg megkeresheted a "háta mögött" az iwiwen bejelölt ismerőseit, bár ez szerintem már überciki is lehet.

2008. aug. 6. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
a nyomozgatás helyett nem lenne egyszerűbb, ha figyelmen kívül hagynád, és az üzeneteit elolvasás nélkül törölnéd?
2008. aug. 6. 11:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
nézd meg ki küldte neki a meghívót,hátha ismered,vagy tényleg az ismijei közt nézz szét,hátha az elárul vmit róla..
2008. aug. 6. 15:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Jól van már na..... :_( Csak kérdeztem.
2008. aug. 7. 08:53
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Először is ki kéne deríteni az illető IP címét, de azt az iwiw úgyse adja ki, szóval halott ötlet...
2008. aug. 7. 10:21
 7/7 anonim válasza:
Igen, max ráveheted, hogy írjon regisztrálatlanul egy cikket a wikipédiába a moroncskos furunkulagennyről, merthogy ott ilyen esetben megadják a szgép azonosítóját, bárki láthatja... x)
2010. jan. 22. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!