Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A fodrász ezt mennyire tudja...

A fodrász ezt mennyire tudja megcsinálni?

Figyelt kérdés
Be színeztem a hajam sötétebbre, de nem jön ki.. már van kb másfél centi lenövésem. Ha odamegyek hogy a lenövésem alapján fesse be a hajam(olyanra mint az eredeti ugye) akkor elvileg meg tudja csinálni?(lehet hogy furán fogalmaztam, és biztos azon is múlik hogy milyen fodrász, de elvileg ki kell hogy tudjon keverni ilyet?) Meg ugye, mit fog csinálni a festett résszel? Kiszívja? Attól nem megy tönkre?
2013. jan. 24. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Elvileg meg tudja csinálni.

Én régebben melíroztattam a hajam, de egy idő után meguntam (barna hajba szőke melír volt). Kerestem a boltban egy olyan színű festéket, amilyen az eredeti hajszínem, a fodrász pedig simán ráfestette a hajamra, nem csinált semmit a szőke részekkel. Szerencsére nagyon jól eltaláltam a színt, úgyhogy egyáltalán nem látszott, hogy hol tart a lenövés. De egy jó fodrász ki is tudja keverni a megfelelő színt.

2013. jan. 24. 20:52
 2/2 A kérdező kommentje:
:)tök jó! Én nem hiszem hogy egy pont olyat ki tudnék választani. Az a baj hogy nekem sötétebbre van, és azt nehezebb világosítani mint fordítva elvileg.
2013. jan. 24. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!