Miért van az, hogy a tükörbe szépnek látom magam, de ha készül rólam egy fotó akkor nagyon rondának?
Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 17:51
2/8 anonim válasza:
Nem vagy fotogén. Rossz a beállítás. Gondolom a képek, amelyek készülnek pillanatfotók és aki csinálja sem profi fényképész.
Nekem sincs jó fényképarcom, mindegyiken mintha 5-10 kilót hízna az arcom, a tükörbe nézve viszont többnyire elégedett vagyok.
3/8 anonim válasza:
Talán mert a tükörképünket megszoktuk kis korunk óta, és ösztönösen előnyös pozícióba helyezkedünk. A mások által készített fénykép sokszor váratlan, előnytelen helyzetben rögzít minket, és a nézőpont is számunkra szokatlan, idegenszerű.
4/8 anonim válasza:
Igen, ahogy az előző írta, a tükörben előnyös pozícióba vágjuk magunkat. Rólam sokszor készül béna kép. Egyszer mikor videót néztem vissza magamról, az meg szörnyű volt. Szóval esetlen vagyok mindig, ez meg megörökíti. Ennyi.
5/8 A kérdező kommentje:
ha videót készítek magamról az jó, pedig nem pózoltam, csak beszéltem, meg mozgattam a kamerát össze vissza:D remélem a többiek is így látnak
2013. jan. 23. 19:33
7/8 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. A párom pl. nagyon helyes pasi, és mégis én magam látom, hogy nagyon nehéz előnyösre sikeredett képet találni róla.
8/8 anonim válasza:
keressetek jó fotóst, aki megtalálja hogyan lehet jó képet készíteni rólatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!