Az autópályán (rövid szakaszon) matrica nélkül közlekedtem. Mennyi idő alatt érkezik meg a büntetés? Gondolom fotó nem készül csak a rendszámfelismerő kamera rögzít ha nem vagyok benne az adatbázisban?!
Figyelt kérdés
Itt is van elévülés mint a gyorshajtásnál? (2 hónap) Köszönöm a válaszokat.2011. jan. 9. 12:10
1/6 anonim válasza:
Nem fotóznak le minden autót szerintem.
Szóval nem törvényszerű hogy kapsz büntetést.
1x mi is mentünk matrica nélkül egy kis szakaszon,mert már nem tudtunk hol venni és nem kaptunk büntetést.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem. De nem fotó készül a rendszámfelismerő program rögzít igaz? (nincs jelentősége csak érdekelne) Köszi.
2011. jan. 9. 12:39
3/6 anonim válasza:
De nyilván fotó is készül, mert ha nem készülne és te akadékoskodnál, akkor mit mutatnak be mint bizonyíték, hogy tessék ekkor és ekkor a maga autóját lefotóztuk? :D
Tehát készül fotó.
Az elsőnek meg szerencséje volt emrt olyan szakaszon ment ahol nincs fix kamera.
Vannak ilyen szakaszok, de ezeken a részeken meg mobil kamerával cirkálnak, ez meg nagyon esetleges. Soxor a leállósávon araszolnak sárgán villogva, és a kamera figyeli az autókat. Van amikor egy-egy lehajtóhoz állnak oda és a leghajtókat+ a pályán közlekedőket figyelik.
4/6 anonim válasza:
2-3 hét után nyugodtabban szuszoghatsz.
5/6 anonim válasza:
60 perced van ,hogy korrigáld. Veszel 1 jegyet az okoson,vagy az 1ső benzinnél.
6/6 anonim válasza:
Ja,zirka 14789 HUF 30 napon belül. Utána 30 0000 HUF.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!