Hány kgnak látszom?
2013. jan. 23. 15:58
11/25 anonim válasza:
Nem bántásnak szánom, de olyan ez a kép mint egy elszúrt photoshop.. Nagyon rossz az összhang felül sovány, alul eléggé telt vagy, mintha két különböző test lenne. 52-54kg.
12/25 anonim válasza:
58,esetleg.De nem valami szép alakod lett,vagy csak a ruha miatt látszol olyannak.Nem tudom,de borzalmas ez a gönc rajtad.Egyébként a combjaidra nem ártana edzeni,elég husisak.
13/25 anonim válasza:
60 kg körül lehetsz, ízléstelenül öltözködsz és a hízókúrádnak köszönhetően ronda, formátlan lábaid lettek. Ha normálisan akarsz kinézni, felejtsd el a hízást és kezdjél el sportolni, hogy lemenjen a zsír a s.ggedről és azonnal válts stílust.
15/25 anonim válasza:
én 163 vagyok és hozzá 57 kiló.szóval esküdni mernék h bőven 60 felett vagy.még talán a 65öt is megkockáztatnám.
17/25 anonim válasza:
az alakoddal nincs baj, inkább azzal, hogy nem annak megfelelően öltözöl.
18/25 A kérdező kommentje:
hát, akkor nem tűnök annyinak, amennyi vagyok...
68kg vagyok
2013. jan. 23. 18:56
20/25 anonim válasza:
Én biztos nem hízókúráztam volna ilyen intenzíven, kicsit túlzásba vitted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!