Mióta aktívan krémezem az arcom (van, hogy naponta többször is), úgy veszem észre, hogy kevésbé látszom fáradtnak. Sokkal kisimultabb, jobb tónusú a bőröm, ti is tapasztaltatok ilyet?
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 10:17
1/2 anonim válasza:
Igen. én niveát használok, és ha csak pár napig nem krémezek, már látom, hogy sokkal fáradtabb, tónustalanabb az arcbőröm. sztem már 20-on felül kéne minden nőnek hazsnálnia egy könnyű hidratálót. én 21 éves korom óta használok hidratálót. (most 23 vagyok)
2/2 anonim válasza:
Én 19 vagyok de nekem is muszáj használnom.
Ha egy sima arckrémmel kenem akkor is látszik, hogy jobb tónusú és kevésbé ráncos, egészségesebben néz ki.
Így alapozó sem kell a legtöbb esetben.
Nekem miután felkenem is látható a változás, szemkörnyékápoló esetében úgyszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!