Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak pénzzel, és hírnévvel...

Csak pénzzel, és hírnévvel lehet kompenzálni a vékony testalkatot?

Figyelt kérdés
Csak rá kell nézni mondjuk Pál Dénesre, hogy mennyire olvadoznak érte a 30on túli nők is. Én vékony testalkattal nem vagyok a nők kedvence, vagy talán a pofám is kimondottan ronda lehet? 24/F
2013. jan. 22. 23:34
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Megtettem már mindezt, de igazándiból senki nem mozdult rám, nem írt facebookon, msnen vagy bárhol, meg nem is hívtak el lakásra vagy bármi hasonló. :S
2013. jan. 23. 00:08
 22/32 anonim ***** válasza:
Nem is fognak. Mert nekik nincs szükségük erre. Ők nők, bármikor kaphatnak fiúkat. Neked kell lépni! A kezdő lépést nem tudod megkerülni. Nem elég csak létezned. :) Az női kiváltság.
2013. jan. 23. 00:13
 23/32 anonim válasza:
100%

1, nem facebookon vagy msnen várjál a lányokra, menj el bulizni, kocsmába, bárhova. Mozdulj ki, úgy tudsz ismerkedni. Ha nem jó a dumád, keress olyat, akinek az a fontos, hogy meghallgassák. Hidd el, van olyan, rengeteg.

Amúgy ne rinyáljál, hogy sovány vagy, sokkal rosszabb, ha túlsúlyos az ember. Hidd el, sokkal rosszabb. Nekem van egy kis túlsúlyom, és hiába nem eszek semmit évek óta, sose tudom leadni. Én a dumámmal meg egy kis szakállal kompenzálom a testalkatom, sokszor sikeresen. Csak mozdulj ki!

25F

2013. jan. 23. 00:36
 24/32 anonim válasza:

Ahha!

Tehát nem a testalkattal van itt a probléma, hanem a hozzáállással.

A kérdésedre a válasz: nem, nem csak pénzzel és hírnévvel, hanem kellemes személyiséggel is, valamint kezdeményező szereppel.

Férfi vagy, neked kell meghódítani a nőt, és nem fordítva. :)

Sok sikert!

2013. jan. 23. 00:45
 25/32 anonim válasza:

Nem tudtam ki az a Pál Dénes, de megnéztem. Na neki a hangja az vmi baromi izgató. De részemről ennyi. Nekem soha nem volt pasim 85-90kg alatt. Egyszerűen a széles vállak, s a nagy hát az ami levesz a lábamról. Én nekem soha nem jöttek be a 50-60-70 kg-os férdiak. Egyszerűen mert nekem nem férfias, és ezzel bocs minden hasonló kaliberű férfitól, de vannak nők akiknek a vékonykák tetszenek.

34N

2013. jan. 23. 01:09
 26/32 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló: te idősebb vagy, ez természetes. Régen meg ha más nem, azért se járt volna vékonnyal egy nő, mert nyomták a sok szöveget arról, hogy "a férfi száz kilónál kezdődik", mit akar azzal a "kisfiúval". De ma már nincs ekkora hatása annak a divatnak.
2013. jan. 23. 11:26
 27/32 anonim válasza:
Én is vékony vagyok, és jobban nézek ki vékonyabban, mint amikor kezdtem mackosodni. 25/F
2013. jan. 23. 17:46
 28/32 anonim válasza:

11:26

Ugye nem vagy 15-nél több? :O Mert agyilag kétlem...

Nem azért nem tetszenek a vékonyak , mert azt hallgattam világéletemben, hogy egy férfi 100kg-nál kezdődik. Egyszerűen, NEKEM azok férfiasak! :O Hitted volna , h van ilyen? Képzeld nálamnál sokkal idősebb nőknek is van 50kg-os párjuk, férjük...

Ekkora hülyeséget.... :-/

2013. jan. 23. 20:52
 29/32 anonim ***** válasza:
Hát ezt jól megkaptam. :DD Egyébként nem egészen ezt írtam, felesleges volt így kikelned. :)
2013. jan. 23. 20:57
 30/32 anonim válasza:

"te idősebb vagy, ez természetes"

"mert nyomták a sok szöveget arról, hogy "a férfi száz kilónál kezdődik","

"De ma már nincs ekkora hatása annak a divatnak."

Bocsi de ezek a mondatok mind nettó hülyeségek. :O

Nincs akkora hatása annak a divatnak? Az nem divat volt . :O

Most viszont van divat! Elnézem ezt a sok "langyosnak" tűnő, szembe fésült, lenyalt hajú férfinak ki nézni sem akaró "fiúcskákat", hát el tudnék beszélgetni a mai világban érvényesülő divat trendekkről.. Csak nézz körül! A fiatal fiúknál, férfiaknál tized annyira nem volt jelentősége a mindenféle divatirányzatoknak mint most. Nem a zükörbe illegették magukat éjjel-nappal. Egy egészséges lelkületű és értékrendű férfi ma sem ezt teszi. Mert ha hiszed, ha nem, vannak 18-20 etc korú barátaink. Nem burokban élünk 30 felett :O .

2013. jan. 24. 10:03
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!