Csak pénzzel, és hírnévvel lehet kompenzálni a vékony testalkatot?
Figyelt kérdés
Csak rá kell nézni mondjuk Pál Dénesre, hogy mennyire olvadoznak érte a 30on túli nők is. Én vékony testalkattal nem vagyok a nők kedvence, vagy talán a pofám is kimondottan ronda lehet? 24/F2013. jan. 22. 23:34
11/32 A kérdező kommentje:
Mondd meg, hol élsz, és akkor odaköltözök minél hamarabb.
2013. jan. 22. 23:51
12/32 anonim válasza:
Most Budapesten, de vagy 6 nagyvárosban laktam már és mindenütt ez megy egy pár éve.
Szerintem mással lesz nálad a gond. Öltözködés, frizura, stb. :)
13/32 A kérdező kommentje:
Mi a fenét tegyek, hogy tapadjanak rám? Mindig le voltam szarva, és vagyok továbbra is. Senki nem kezdeményez felém.
2013. jan. 22. 23:53
14/32 anonim válasza:
Azt ne is várd. A nők csak végső elkeseredésükben kezdeményeznek, de akkor is csak úgy, ha még az eszük is végképp elment, tök részegek és félig megbolondultak (bár ez ugyanaz).
Sőt... ilyenkor is kuksolnak inkább egyedül.
A nők soha nem fognak kezdeményezni, esetleg jelezgetni, hogy "jöhetsz ha akarsz".
15/32 A kérdező kommentje:
Nekem kellene kezdeményezőbbnek lennem talán? Ez sose volt az erősségem.
2013. jan. 22. 23:55
16/32 anonim válasza:
Pénzzel mindent lehet kompenzálni sajnos......
17/32 anonim válasza:
Igen, te légy kezdeményezőbb és javaslom talán picit változtass a stílusodon. Jó frizura, öltözz másképp, stb. :)
18/32 anonim válasza:
De akkor most már értem, hogyan lehetséges, hogy te vékony testalkatú vagy (talán nem is csúnya) mégsincs barátnőd.
19/32 A kérdező kommentje:
Évek óta nem is közeledtem senkihez. Talán megtehettem volna, mert esetleg vak voltam, fene tudja. A dumám főleg nem annyira jó, hogy bárkit meghódítanék, így értelmét nem láttam annak, hogy erőltessem a dolgot.
2013. jan. 23. 00:03
20/32 anonim válasza:
Ha nem jó a dumád, mosolyogj aranyosan. Errefelé ennyit csinálnak. Mondanak valamit és "játsszák" az aranyos fiút. Amit tanácsoltam, azt meg fogadd meg. Néhány divatos póló, nadrág, egy jó frizura az arcodhoz... ennyi.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!