Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hatékonyak a hasizom stimuláló...

Hatékonyak a hasizom stimuláló övek?

Figyelt kérdés

Biztos ismeritek, azok a szerkezetek, amiket ilyen "Tv shopok" szoktak reklámozni ezerrel. Azóta viszont láttam, rendes boltokban is. Főleg az írjon aki használt is ilyet, nem csak hallott róla valamit. Érdekelnének a tapasztalatok, mert nem 2 fillér egy ilyen...

[link] (például ilyen...)

2009. aug. 31. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2009. aug. 31. 14:44
 2/5 anonim ***** válasza:
6%

Ezt a tipikus otthonülő munkanélküli, céltalan elhízott embereknek találták, ki hogy majd tv-zés közben kikockásodik a hasuk.

Fizikai képtelenség :)

2009. aug. 31. 14:44
 3/5 A kérdező kommentje:

De próbáltatok már ilyet, vagy csak elvből ezt írjátok? Tényleg sok szart akarnak eladni a TV-ben, de ez egy olyan cucc, amit most már kifejezetten fitness/sport boltokban is látni...

Ahogy írtam a tapasztalatok érdekelnének, nem csak az, hogy "Nem"!

2009. szept. 1. 09:48
 4/5 anonim ***** válasza:

A fittensterembe van hasonló de nekem csak hányingerem van tőle annyira ráz ,meg kaptam ajándékba ilyen sauna fogyasztó övet de kigyulladok tőle olyan forro és sz..t se ér .

Ha tudod probáld ki valahol,valakinél az a legjobb!

Amugy nem ajánlom.

2009. szept. 3. 21:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a válaszodat!
2009. szept. 4. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!