Milyen módszereket ajánlotok hasizom erősítésre?
Figyelt kérdés
22 éves srác vagyok,és nem vagyok megelégedve a hasammal,nem vagyok egy test imádó,szóval nem nagyon érdekel mások véleménye megvagyok elégedve magammal,csak a hasammal nem igazán,főleg,hogy közeleg a nyár:(
Naponta csinálok 100 felülést,de mivel elég jól bírom,folyamatosan emelem a számot,de nem sokat használ, a köldököm felett kicsit kockás,viszont alatta gömbölyödik,nincs úszó gumim,csak nagy hasam,mint mondjuk a nőknek terhesség alatt,csak persze nem akkora,nem dohányzom,nem iszok ezek tehát kiestek.
2010. ápr. 15. 12:49
1/1 anonim válasza:
Akkor rosszul csinálod.Feküdj hanyatt,a kezed kulcsold össze a nyakadnál és a földtől csak 10 cm-re emelkedj fel.Majd vissza.Amennyiszer csak tudod.Ez az alsó hasizmot erősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!