Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van igény még manapság a...

Van igény még manapság a pedikűrözésre?

Figyelt kérdés

Eddig egyetemre jártam eü-i iskolában,de egyre inkább utálom,amit tanulunk.Pedikűrözni már nagyon régen szeretnék,most kinéztem egy neves iskola tanfolyamát.

A képzés elég drága,meggondolandó,bár én nagyon élvezném,mert imádok emberekkel foglalkozni,segíteni is,csak kérdés,hogy van e rá a mai világban igény,kerete az embereknek erre?Megéri -e elvégezni a képzést belőle?

2013. jan. 22. 17:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne?! Én rendszeresen járok, mert:

1. magamnak utálom megcsinálni, nem is érem el kb a lábaim;

2. szüleimben nem bízok, a végén nem marad lábujjam;

3. gyakran benő és a pedikűrösöm ért az ilyenekhez;

4. a barátom meg nem csinálná, barátnőim pláne, lusták ahhoz.

Édesapám is állandóan jár, mert neki nagyon vastagok is a lábán, ez ilyen körömdefekt nálunk.

Plussz, ha kialakítasz egy ismerős kört, akkor ők úgyis dicsérni fognak másoknak(már ha jó vagy benne), és akkor valszeg az ő ismerőseik is felkeresnek majd téged.

És az utolsó, és legfontosabb szempont: b@sszus, csináld azt, amit szeretsz! :))))

hajrá

2013. jan. 22. 17:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. jan. 22. 18:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, anyósom is jár.
2013. jan. 22. 18:17
 4/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

itthon is mindig mindenkinek én csinálom..:Dszeretik is:D

csak nem tudom,hogy ugye mennyire jönne be.nem tudom van e pénzük az embereknek ilyenre..mert pl egy szalonban elég drága kibérelni a "széket" vagy ha én csinálom akkor a vállalkozói drága..és hogy vissza jönne e az ára.amúgy csinálni imádnám...:)

2013. jan. 22. 18:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Én járok egy másik fórumoldalra is, és most panaszkodott az egyik hölgy, hogy nincsenek kuncsaftok.

Ő a válságra gyanakszik, mert ugye erről könnyen lemondanak az emberek, ha spórolniuk kell.

Ha kilábalunk belőle, talán nagyobb lesz a forgalmuk.

Várjál csak, megkeresem neked azt a kérdést, és belinkelem.

[link]

39. válasz

2013. jan. 24. 11:15
 6/10 A kérdező kommentje:

köszi a linket!

igen,én is ettől félek:(

rengeteg befektetés,aztán lesz e valami?

a masszírozás pl kevesebb befektetés(eszköz,anyag stb),csak abból is sok van:(

2013. jan. 24. 12:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Van-e igény? Egyre több és nagyobb
2013. jan. 24. 13:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Én férfiként rendszeresen járok,egyszerűen szeretem ha szépen ápolt a lábam.Vidéki vagyok,itt van egy pár pedikűrös,de tény,hogy mindegyikük másodállásban csinálja,mivel máshogy nem éri meg.(ezt mondják)
2013. febr. 1. 16:16
 9/10 A kérdező kommentje:
nem is itthon gondoltam,mert eszméletlen az ára a vállalkozóinak,csalni meg félni nem fogok,hogy mikor ellenőriznek..Kinn németországban csinálnám,gondolom ők azért jobban élnek mint mi:(:/ köszönöm ,és teljesen jó,hogy férfiként is jársz:)Annyi csúnya láb van:/az emberek nagyon elhanyagolják azt,ami minden nap kiszolgálja őket a rohangálások alatt:/
2013. febr. 1. 21:58
 10/10 anonim ***** válasza:
igen szerintem van,az én környezetemben arra panaszkodnak a vendégek (én kozmetikus vagyok),hogy mindenki csak műkörmözik egy normális pedikűröst sem találni.
2013. febr. 15. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!