Van igény még manapság a pedikűrözésre?
Eddig egyetemre jártam eü-i iskolában,de egyre inkább utálom,amit tanulunk.Pedikűrözni már nagyon régen szeretnék,most kinéztem egy neves iskola tanfolyamát.
A képzés elég drága,meggondolandó,bár én nagyon élvezném,mert imádok emberekkel foglalkozni,segíteni is,csak kérdés,hogy van e rá a mai világban igény,kerete az embereknek erre?Megéri -e elvégezni a képzést belőle?
Hogyne?! Én rendszeresen járok, mert:
1. magamnak utálom megcsinálni, nem is érem el kb a lábaim;
2. szüleimben nem bízok, a végén nem marad lábujjam;
3. gyakran benő és a pedikűrösöm ért az ilyenekhez;
4. a barátom meg nem csinálná, barátnőim pláne, lusták ahhoz.
Édesapám is állandóan jár, mert neki nagyon vastagok is a lábán, ez ilyen körömdefekt nálunk.
Plussz, ha kialakítasz egy ismerős kört, akkor ők úgyis dicsérni fognak másoknak(már ha jó vagy benne), és akkor valszeg az ő ismerőseik is felkeresnek majd téged.
És az utolsó, és legfontosabb szempont: b@sszus, csináld azt, amit szeretsz! :))))
hajrá
köszi a válaszokat:)
itthon is mindig mindenkinek én csinálom..:Dszeretik is:D
csak nem tudom,hogy ugye mennyire jönne be.nem tudom van e pénzük az embereknek ilyenre..mert pl egy szalonban elég drága kibérelni a "széket" vagy ha én csinálom akkor a vállalkozói drága..és hogy vissza jönne e az ára.amúgy csinálni imádnám...:)
Én járok egy másik fórumoldalra is, és most panaszkodott az egyik hölgy, hogy nincsenek kuncsaftok.
Ő a válságra gyanakszik, mert ugye erről könnyen lemondanak az emberek, ha spórolniuk kell.
Ha kilábalunk belőle, talán nagyobb lesz a forgalmuk.
Várjál csak, megkeresem neked azt a kérdést, és belinkelem.
39. válasz
köszi a linket!
igen,én is ettől félek:(
rengeteg befektetés,aztán lesz e valami?
a masszírozás pl kevesebb befektetés(eszköz,anyag stb),csak abból is sok van:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!