Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem használok se alapozót, se...

Nem használok se alapozót, se korrektort. Gáz?

Figyelt kérdés
Van bőrhibám, elvétve 1-1 kidudorodó bőrszínű pattanás. Nem akarom, hogy egy alapozott, hibátlan arcot lássanak. Nem vészes szerintem. A mosakodáson és a testápolón kívül mást nem használok az arcomra. 16/L

2012. aug. 21. 00:51
 1/6 Zahraa válasza:
100%
Természetesen nem gáz:) Undorító amikor valaki 2kiló alapozót nyom magára és azt hiszi, hogy ettől szép lett.Hát nem sőt kifejezetten ocsmány. Senkinek sem lehet tökéletes mindig az arca (kivéve nekem vicc volt) szóval ezzel semmi gond sincs. Az alapozó és a korrektor amúgy is káros és nem egészséges és csak rontja a bőrt.
2012. aug. 21. 01:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz, ásd el magad! Olyan hülyeségeket tudtok kérdezni. :D Mivel írtad, hogy nem akarsz alapozót használni, akkor miért érdekel, hogy gáz e? Ha úgysem változik meg a véleményed, akkor tök mindegy. Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak nem az. Inkább az a ciki vagy nem túl szép látvány, ha egy kilót ken az arcára és utána még jó vastagon be is púderezi. Testápolót meg ne használd az arcodon. Vegyél inkább valami jó arckrémet.
2012. aug. 21. 02:01
 3/6 anonim ***** válasza:
41%
Ha nem gondolkoztál volna el a púder használatán, akkor ez a kérdés sem létezne! Gondolj bele! Ja, és egy kis alapozó nem árt, szebbé teszi a bőrt...
2012. aug. 21. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:
49%

Az, hogy nem használsz alapozót és korrektort nem baj, mindenki maga dönti el, hogy akar-e ilyesmit használni, vagy sem. Az viszont számomra visszataszító, hogy csak megmosod az arcod és bekened testápolóval. Mivel van egyk is bőrproblémád legalább annak megfelelően ápold a bőröd.

Elsősorban szükség lenne egy jó arctisztítóra, mert a víz nem szedi le a port, a piszkot, a szappan meg kiszárítja a bőrt. Kellene egy tonik, amivel aztán összehúzod a pórusokat és felkészíted a bőrt a hidratálásra. És végül, kellene egy arckrém. A arc bőre sokkal érzékenyebb, ezért nem szabad testápolót használni.

Az, hogy a bőrtípusodnak megfelelően ápolod a bőrödet szerintem alapvető fontosságú.

17/L

2012. aug. 21. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem gáz :)... de egyetértek az előttem lévővel, nekem zsíros bőröm van, régen csúnya is volt, de amióta a megfelelő krémeket meg arctisztítót használom, teljesen letisztult nekem is csak néha van egy pár :)
2012. aug. 21. 17:29
 6/6 anonim válasza:
100%
Tényleg nem gáz. Fő a természetesség.Utálom mikor valaki agyon alapozott arccal néz rám...pfhuj!
2012. aug. 24. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!