Holnap megyek egy castingra, és ez nagyon fontos lesz nekem. Mit mondjak?
Figyelt kérdés
Mit mondjak el bemutatkozásba? (az oké, hogy ki vagyok, honnan jöttem, mivel foglalkozok... de ha megkérdezik, hogy miért szeretnék modellkedni, akkor mit mondjak?) Továbbá minden véleményre kíváncsi vagyok a castingokkal kapcsolatban. És még annyi, hogy próbafotózás is lesz és ott milyen "pózokat" ajánlotok? - ha lehet képet is! (kérlek csak hasznos, normális válaszokat)2013. jan. 21. 19:54
1/1 anonim válasza:
Mondd el, hogy mindig is érdekelt a divat világa, nyitott vagy újdonságokra. Szereted, ha rád figyelnek, szeretsz utazni. Jó csapatjátékos vagy, van türelmed. A rossz tulajdonságod, hogy maximalista vagy magaddal szemben.
A pózokat érdemes a hírességekről nézni mikor gálákon vannak, mert viszonylag természetes, de előnyös testtartásokat lehet lemásolni róluk.
Nem kellenek nagyon mesterkélt beállások, elég a csípőre tett kéz, felszegett áll, egyenes hát. De valszeg majd úgyis mondják, hogyan állj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!