Kismami33 kérdése:
Tudtok ajánlani a 15. kerületben jó szoláriumot? Nem feltétlenül az ár a fontos, hanem, hogy tényleg jó legyen a gép és megfelelő higiéniás körülmények uralkodjanak!
Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 17:53
1/3 anonim válasza:
A Polgármesteri Hivatalnál annak a hosszú újépítésű háznak az aljában, ahol sok üzlet van egymás mellett, van egy csokicsöves szoli. Egyszer voltam ott, sajnos nem esik útba nekem, de ha arra járok, be fogok menni máskor is.
2/3 anonim válasza:
A Nádastó Parkban dicsérik ismerőseim a Nádastó Szépségszalont, face-n is fent vannak, én csak fodrászhoz járok oda.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! megnézem őket!
2013. jún. 10. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!