Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most akkor én emo vagyok?

Most akkor én emo vagyok?

Figyelt kérdés
Olvastam az interneten, hogy az igazi emo-k már azoknak születnek és csak később jönnek rá, hogy ők így érzik jól magukat. Furcsa dolgot vettem észre, hogy állandóan elkaparom a sebeimet és szeretem nézni ahogyan folyik a vér. EZ NORMÁLIS? Amúgy az öltözködésem is eléggé hasonlít és imádok fekete cuccokba járni, az meg a másik, hogy mindenem a FOB és a AFC. És ezek nem csak mostanában vannak, ezek amiket leírtam már kisgyerek korom óta van Most akkor ez micsoda?

2013. jan. 20. 15:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nem minden emo vagdossa magát megnyugodhatsz totál nem vagy emo :)
2013. febr. 17. 20:43
 22/27 A kérdező kommentje:
Akkor meg más bajom van. Köszönöm. Ezt is megtudtam. :)
2013. febr. 17. 21:55
 23/27 anonim válasza:
Szerintem te csak bemesélted magadnak hogy az vagy ...
2013. márc. 8. 15:07
 24/27 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ha tényleg olyan érzéseid vannak, mint nekünk, emoknak, igen az vagy. A te döntésed, hogy szertnél-e úgy is kinézni vagy csak érzéseket akarsz táplálni. Keress utána az interneten milyen emo fajták vannak, nézd meg melyikekhez hasonlítasz legjobban! De ha nem érzed amit mi, kérlek ne is ítélj el minket és ne vidd túlzásba az öltözködést (pl.: túl sok kiegészítő, ne legyen) nehogy poosernek tituláljanak. Oké persze nem szoktunk előre ítélni, de én a többi emberre gondolok :) Nem csak vérről szól ha emo vagy, igazából nem is vágjuk magunkat, csak azok akiknek rettenetes lelki fájdalmaik vannak és nem tudják kinek elmondani/mit kezdeni vele. Ha szereted nézni ahogy folyik, ízlések és pofonok nem igaz? :) De azért szerintem, ne kapard fel, mert akkor örök életedre is ott maradhat a heg. Nézz annak is utána pontosan milyen életstílust folytatunk, és ha tetszik, ha nem érdekel a többiek véleménye, csak azoké akiket szeretsz, legyél bátran emo! Remélem válaszom alapján könnyebben el tudod dönteni, az vagy-e és bocsáss meg ha keveset segítettem, de én is csak most lettem az. Puxx: emotional
2013. márc. 9. 16:39
 25/27 anonim válasza:
nekem az AFC a kedvencem (igaz eléggé szeretem az emo-t)
2013. márc. 10. 22:09
 26/27 anonim ***** válasza:
Az emo nem vagdosásról és világfájdalomról szól. Persze vannak olyanok de van egy csomó emo akik pont az ellenkezője a szomorú emoknak. És nem vágdossuk magunkat csak kevesen. Ajánom h mindenképp nézz utánna:)
2013. márc. 22. 14:13
 27/27 anonim válasza:
Imádom a Fall Out Boy-t *-* :DD
2013. jún. 9. 21:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!