Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most akkor én emo vagyok?

Most akkor én emo vagyok?

Figyelt kérdés
Olvastam az interneten, hogy az igazi emo-k már azoknak születnek és csak később jönnek rá, hogy ők így érzik jól magukat. Furcsa dolgot vettem észre, hogy állandóan elkaparom a sebeimet és szeretem nézni ahogyan folyik a vér. EZ NORMÁLIS? Amúgy az öltözködésem is eléggé hasonlít és imádok fekete cuccokba járni, az meg a másik, hogy mindenem a FOB és a AFC. És ezek nem csak mostanában vannak, ezek amiket leírtam már kisgyerek korom óta van Most akkor ez micsoda?

2013. jan. 20. 15:12
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
*megeshet
2013. jan. 23. 17:41
 12/27 anonim válasza:

Már elnézést. A '60.-as években biztos nem voltak emo-k. Legalábbis nem így hívták őket, nem így öltözködtek. Az Emo egy divat irányzat, ami meghatározza a viselkedést, a kultúrát, a közösséget.

Az ember már csak ilyen. Keresi mások társaságát. Talál egy példát, amit valamilyen szinten követni kezd. Nézd meg a Szüleidet. Kis korodban leginkább a tőlük érkező hatásokkal találkoztál. Olyan zenét hallgattál, amit ők hallgattak. Próbáltál valamennyire hasonlítani rájuk, utánoztad a viselkedésüket is. Ha a szüleid metál zenét játszottak volna otthon, hínárhajú rockerek lettek volna, az oviban, az iskolában mindenki rocker lett volna, hasonlóan furcsának, és idegennek éreznéd az emo-kat. Egy dologra tessék nagyon odafigyelni! A közösséghez tartozás nem jelenti, nem jelentheti saját magad feladását! Ne vigyen el a közösség olyan magatartási formákig, amik nem egyeznek meg a saját értékrendszereddel! Idővel majd kialakul a saját stílusod. Egy amerikai blues zenész '90.-es években írt slágerét ajánlom: Don't Worry Be Happy! (Bobby McFerrin)

2013. jan. 23. 17:46
 13/27 anonim ***** válasza:
szerintem az nem bitos, hogy emo vagy ezektől nem vagy feltétlenül az
2013. jan. 24. 14:15
 14/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm. .:)
2013. jan. 25. 14:31
 15/27 anonim ***** válasza:
Ha érzékenyebb vagy az átlagosnál, akkor szerintem emo vagy. Én az vagyok és amit olvastál az szerintem igaz. Én is annak születtem és pár hónappal ezelőtt jöttem rá hogy az vok. Csak abban különbözünk egymástól, hogy én nem elkaparom a sebeim, hanem mindig újat csinálok. Am az hogy szereted nézni ahogy folyik a vér, az nem normális, de nagyon sokan szeretik.
2013. jan. 26. 13:05
 16/27 A kérdező kommentje:
Na ez meg a másik. Mindenen bőgök. Én nagyon utálom mert állandóan rosszkor bőgöm el magam de nem tehetek róla. Például amikor annyira örültem hogy hármas lett a fizika dogám hogy elbőgtem magam. Ezt viszont nem bírom hogy állandóan a semmin is elbőgöm magam. De nem tudok mit tenni.
2013. jan. 27. 14:52
 17/27 anonim ***** válasza:
Én is örülök a 3-as fizikadogának XD
2013. jan. 27. 16:05
 18/27 A kérdező kommentje:
úgy hogy elsírod magad? néha komolyan azt hiszem nem vagyok normális
2013. jan. 27. 17:32
 19/27 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, szerintem normális vagy. Csak neked is meg kell tanulnod "kontrollálni" az érzéseidet. Sokáig én is sírtam, mindenért. Mostanában kezdődik előről...
2013. jan. 27. 19:05
 20/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2013. jan. 27. 21:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!