Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogy borotváljam?

Mit tegyek? Hogy borotváljam?

Figyelt kérdés
Amikor megpróbáltam le borotválni a fanszőrzetem mindig vérzik gyantát meg ki sem akarom próbálni mert tuti hogy vérezne és nem bírnám ki.Amikor rendesen kiáztatom magam akkor nem szokott vérezni de viszont egyfolytában meg akad a borotva mint ha valami dörzspapíron húznám végig és ez fáj.Lehet hogy nem ide tartózik a kérdés:S de légyszi írjatok.Mit javasoltok?Akkor ne is borotváljam:S kicsit durva lenne ha a strandon bikiniben így meg jelennékXD
2009. aug. 30. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:

hát.. próbáljd inkább csak a bikinivonalat eltüntetni. A borotva szerintem azért akadozik, mert vagy túl rövid még a szőr, vagy visszafele borotválod, vagy nem használsz borotvahabot. Próbáld úgy, hogy

a.)kicsit hosszabbra hagyod, b.)szőr növekedésével megegyező irányba ("lefelé")borotválni, c.)mindenképpen használj borotvahabot!!D e ne apuét/bátyjét/pasiét, hanem vannak kifejezetten nőknek való. :)

2009. aug. 30. 20:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát ha nagyobb a szőröd akkor ollófal vágj le belőle egy kicsit és utána kenj rá habot és úgy borotváld le. És ne úgy nyomd rá mint az őrült hanem csak finoman.
2009. aug. 31. 14:36
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat:)
2009. szept. 4. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!