Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van ez? Hogyan borotválj...

Miért van ez? Hogyan borotváljam magam?

Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja borotválom a lábam és a hónaljam. A problémám az, hogy 1-2 nap múlva rövid, erős szőrszálak nőnek vissza, pedig a barátnőimnek, akik már több éve borotválják magukat, szinte észrevehetetlen szőrszálak nőnek, és 1 hétig is kibírja a lábuk borotválás nélkül. Mi lehet ennek az oka? (hülye válaszokat légyszi ne.)
2011. jún. 11. 12:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Régen én is borotváltam magam, és nekem is nagyon megerősödött a szőröm, és kénytelen voltam módszert váltani. Amióta gyantázom magam a lábon elvétve nő csak szőrszál és kb olyan erős mint egy ovisnak. Ha korábban lettem volna okosabb akkor ezzel kezdtem volna. Az meg h kibírja egy hétig borotva nélkül szerintem olyan nincs
2011. jún. 11. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!