11/33 anonim válasza:
Kissé túlzásba vitted a fogyókúrát, a lábaid nagyon vékonyak, nincsen rajta semmi hús.
Kicsit szedjél vissza, ha lehet, de csak szépen lassan, hogy egyenletesen hízzál.
Kár volt ennyire lefogyasztanod magad, kár volt ezért szenvedni....
12/33 anonim válasza:
Borzasztóan vékony lettél. -.-
13/33 anonim válasza:
Szerintem ezt sürgősen hagyd abba. Eléggé betegnek nézel ki. Szépek a formáid, de a lábaid nagyon vékonyak szerintem.
14/33 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy abba bírom, hagyni, de igyekszem. Visszahízni nem szeretnék, mert akkor a saját munkámat tenném tönkre.
2013. jan. 19. 23:25
15/33 anonim válasza:
Hány privát üzenetet kaptál? :D
Egyébként szerintem szép vagy! Esetleg egy icipicit, de csak nagyon picit hízhatnál 1-2kg-mot, szó szerint. De én karcsúnő párti vagyok!
16/33 anonim válasza:
át lehet köpni a combod közt!
nincs alakod,ez már olyan vékony szint, hogy formátlan...
17/33 anonim válasza:
nem a kérdező van a fotóm amúgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!