Penszy kérdése:
Szerintetek milyen alakom van? (kép lent )
2013. jan. 16. 17:32
1/17 anonim válasza:
Szemből tetszett. De amikor oldalról fotóztad, akkor láttam, hogy nekem már ijesztően sovány vagy.
De egyébként szép az alakod szerintem. Csak a fenekedre dolgozz még, eléggé lapos...
2/17 anonim válasza:
Nagyon sovány vagy szerintem is.
3/17 anonim válasza:
Szerintem tökéletes vagy! Ilyen az ideálom.
5/17 anonim válasza:
nekem jobban tetszenek a husisabb, kerekebb csajok. túl izmos és vékony vagy számomra.
6/17 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki válaszát :) jöhetnek még !:)
2013. jan. 16. 18:31
7/17 anonim válasza:
sztem nagyon jó, ennél nagyobb darab már ne legyél, se hájban, se izomban szerintem :) egészségesen nézel ki :)
8/17 anonim válasza:
Igen, szerintem is egészséges rá a legjobb szó. Látszik, hogy sportos vagy, szép a hasad, nem vagy hájas sem, feszes a bőröd, szóval szép munkát végeztél :)
9/17 anonim válasza:
mmm, nagyon szép fitt
hány éves vagy?
10/17 anonim válasza:
Tetszik (na nem úgy:D), motivál, mivel most kezdtem "jó útra térni". A hasad annyira szép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!