Kicsik a szemeim?

2013. jan. 19. 21:44
1 2
 1/16 Sophiea válasza:
A szemeid teljesen normálisak. Am meg nagyon jól áll ha szépen ki van húzva! :D
2013. jan. 19. 21:50
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

hahahaaa, istenem. szerintem te úgy gondolod, hogy nagy szemed van (a nagyszeműek című kép elnevezéséből vontam le a következtetést), és arra számítasz, hogy mások is így gondolják, dicsérni kezdenek.

amúgy smink nélkül nekem kicsit kicsinek tűnik a fejedhez képest, sminkben nem, de gondolom, átlagos lehet.

2013. jan. 19. 21:54
 3/16 A kérdező kommentje:

köszi, pedig béna vagyok a szemrajzolgatásban, főleg ha arról van szó hogy a két fele egyforma legyen, tussal pl egyáltalán nem tudok bánni, ha más rajzol akkor meg folyton pislogok, nem bírom, ak ontaktlencsét sem tudom berakni, szal arról is letettem :)

de szeretnék nagyobb szemeket

2013. jan. 19. 21:54
 4/16 A kérdező kommentje:
hát úgy értem hogy túl kicsi e a szemem vagy nemtom, meg hogy az hátrány e, vagy a kicsi szem is lehet szép? amúgy a fejem nagy sztem, lehetne az állam keskenyebb, gömbölydedebb kevésbé hosszúkás a fejem
2013. jan. 19. 21:55
 5/16 A kérdező kommentje:
szeretnék olyan arcot, kisugárzást meg alakot mint Palvin Barbinak, meg olyan szemeket és hajzuhatagot mint Amy Lee-nek van, ő is nagyon szép, meg a hangja sem rossz, de van egy pár ázsiai is aki nagyon szép nagy szemű és baba arcú
2013. jan. 19. 21:58
 6/16 A kérdező kommentje:

Mila Kunis is szép, neki az arca tetszik, főleg a szája,

meg Yulia Volkova is szép volt nagyon, csak most feltöltette az ajkát az már annyira nem jön be

2013. jan. 19. 21:59
 7/16 anonim ***** válasza:
nem kicsik
2013. jan. 19. 22:01
 8/16 anonim ***** válasza:
Szépek :) nem kicsik :)
2013. jan. 19. 22:02
 9/16 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. jan. 19. 22:04
 10/16 anonim ***** válasza:
Szép szemeid vannak, nyugodj meg:) Ha önmagad vagy, lehet szebb vagy valakinek, mint az összes nő, akit említettél.:) Arra meg megtaníthatnál, hogy hogy legyek más ember minden egyes képen. Ha nem tudnám , hogy mindegyiken te vagy, lehet, hogy nem tűnne fel:)
2013. jan. 19. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!