2/13 anonim válasza:
szép, formás. de addig jó, míg nem hízik meg.
4/13 anonim válasza:
Kim Kardashian a világ legjobb testű nője.
5/13 anonim válasza:
Nő létemre mondom, hogy irigylésreméltó alakja van. :)
6/13 anonim válasza:
Egyik sem tetszik. De talán még Beyonce jobb, bár lehet, hogy csak a retus miatt.
7/13 anonim válasza:
Nekem tetszik Kim alakja, formás és nőies is :). Hát Beyonce...szerintem nagy a feneke,nekem nem tetszik. Kim szebb :D
8/13 anonim válasza:
Ha vékonyabb lennék, szinte ugyanolyan alakom lenne, mint neki:)
Nekem tetszik az alakja (minusztízkilóminusztízkiló!), nagyon nőies. Beyoncé nem jön be, egy nagy s*ggből áll az egész nő.
9/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép,igazi nőies alkat,irigylem. Viszont egyes képeken szerintem már túl nagy a feneke úgyhogy a hízással óvatosan kell bánnia.
10/13 anonim válasza:
Irígylésre méltó mindkét hölgy alakja az egyszer biztos! De ha "életnagyságban" nézzük, akkor Beyoncé jobb, magasabb, így arányosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!