Linkelnétek olyan képet, ahol egy nem emo embernek van ajak pc. Je? [ patkós, vagy karika ]
Figyelt kérdés
csak mert altalában az emoknak van olyan pc-je,,legalábbis én csak olyannak láttam,és szeretnék pc.t az arcomra valahová.Nem szeretném,ha leemoznának miatta [ nem úgy öltözöm,mint az emok ] szóval nem is nézek mégcsak úgysem ki :]
És nem tudom,h. egy divatosan öltöző lánynak ez hogy állna.Fekete színű jobb szerintetek,vagy ezüst ? :)
2009. aug. 30. 01:23
1/2 anonim válasza:
Én ismerek egy csajt akinek van ajakpiercingje (karika) és mindig magassarkúban jár és tök nőiesen öltözködik. Szóval szerintem ez hülyeség, hogy ez ilyen emo szokás. Akinek tettszik legyen.
2/2 A kérdező kommentje:
én is így gondolom,de a tiniknek magyarázhatod.Bár igazad van,nem törődöm másokkal
2009. aug. 30. 02:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!