Fiúk, túl "műnek" találjátok a műkörmöt? Vagy jobb, szebb inkább a természetes köröm?
én sem vagyok fiú de az én körmöm is gyengusz ezért szeretemde csak a kultúráltat /rövid természetes/
a linkelt kép túl nagy viszont az a köröm párnapos korában elviselhetőbb lett volna
ezen a képen látszik hogy minimum egy hónapos mert többször is után van töltve
tökre látszik rajta
de ha mindenképp szeretnél akkor szolid rövid
Teljesen jó az ami a képen van. A legtöbb férfi sztem nem is tudná megmondani h műköröm (én se mindig)
Csak legyen ízléses. Bár bizonyos fokig nekem még a hosszú hegyes karmok is bejönnek, de azzal azért könnyű túllőni a célon. Mindenesetre számomra első h a lány keze szép és ízléses legyen, és inkább műköröm mint csontig rágott körmök. Sajna ez van. Amúgy sok fiú nyavalyog h jaj műkörmös lányhoz oda se menne hát ezt ne higgyétek el :D
Az h mű v nem, h smink v nem senkit se érdekel ha az összhatás jó... (sztem meg inkább legyen igényes egy csaj, sokan akik azt mondják h fő a természetesség ezzel takargatják h tramplik. persze aki természetesen szép, az jól is van úgy, de aki nem, az ne áltassa magát hamis képzetekkel, mert a férfi-agy így működik, h a legszebb csajt választja ki, aztán ráér filózni rajta h most mű v nem :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!