Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, túl "műnek" találjátok...

Fiúk, túl "műnek" találjátok a műkörmöt? Vagy jobb, szebb inkább a természetes köröm?

Figyelt kérdés

Például egy ilyen:

[link]

2013. jan. 16. 23:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
17%
Nos, a lábon attól a fehér végű "gusztustalanságtól" undorodom, mint a képen. Volt már hogy azért nem kezdtem egy lánnyal, mert ilyen volt a lába...
2013. jan. 17. 08:27
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Vannak pasik akiknek igenis tetszik, persze csak a francia vagy aminek a vége valamilyen színű. Az én férjem is szereti, bár most nekem nincs. Azt utáljha ha egyáltalán nincs kifestve a körmöm. Létezik sok temrészetes hatású műköröm is ami igenis tetszik a legtöbb pasinak.
2013. jan. 17. 09:38
 13/18 Joy Turner ***** válasza:
64%
Úgy gondolom, hogy mi nők nem a pasiknak csináltatjuk a műkörmöt, hanem a többi nőnek. Mint ahogy a többi nőnek öltözünk, nem a pasiknak. A pasik minden nőt megbámulnak, akinek ki vannak rakva a csöcsei, meg a segge. Ha nekik öltöznénk, minden nő így nézne ki. Nem nekik vesszük a szebbnél szebb ruhacsodákat, cipőket, táskákat. Mennyivel nagyobb elismerés az, ha egy nő dicséri meg a külsőnket, mint egy férfi! Nagyságrendekkel. Ezek után azt gondolom, hogy senkit ne érdekeljen az, hogy a pasiknak mi tetszik és mi nem. Hordjuk azt, mai nekünk tetszik, amitől mi jól érezzük magunkat. A pasik meg ne azért szeressenek, vagy ne szeressenek, mert van műkörmöm. És igen bevállalom, VAN MŰKÖRMÖM! Hegyes is, hosszú is, színes is. És mégis szeret a párom. Körömmel, vagy köröm nélkül, teljesen mindegy.
2013. jan. 17. 13:45
 14/18 anonim ***** válasza:
44%
Undorító, természetellenes az egész.
2013. jan. 17. 13:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond, mindenki úgy öltözkodik, és olyan műkörmöt tesz a kezére vagy lábára, amilyet szeretne. Van akinek tetszik, én viszont gusztustalannak találom, és ilyen csajjal biztos nem kezdek, nem is kezdtem soha... Én a természetes lányokat bírom nagyon! :)
2013. jan. 17. 15:21
 16/18 anonim ***** válasza:

én sem vagyok fiú de az én körmöm is gyengusz ezért szeretemde csak a kultúráltat /rövid természetes/

a linkelt kép túl nagy viszont az a köröm párnapos korában elviselhetőbb lett volna

ezen a képen látszik hogy minimum egy hónapos mert többször is után van töltve

tökre látszik rajta

de ha mindenképp szeretnél akkor szolid rövid

2013. jan. 18. 21:50
 17/18 anonim ***** válasza:
48%

Teljesen jó az ami a képen van. A legtöbb férfi sztem nem is tudná megmondani h műköröm (én se mindig)

Csak legyen ízléses. Bár bizonyos fokig nekem még a hosszú hegyes karmok is bejönnek, de azzal azért könnyű túllőni a célon. Mindenesetre számomra első h a lány keze szép és ízléses legyen, és inkább műköröm mint csontig rágott körmök. Sajna ez van. Amúgy sok fiú nyavalyog h jaj műkörmös lányhoz oda se menne hát ezt ne higgyétek el :D

Az h mű v nem, h smink v nem senkit se érdekel ha az összhatás jó... (sztem meg inkább legyen igényes egy csaj, sokan akik azt mondják h fő a természetesség ezzel takargatják h tramplik. persze aki természetesen szép, az jól is van úgy, de aki nem, az ne áltassa magát hamis képzetekkel, mert a férfi-agy így működik, h a legszebb csajt választja ki, aztán ráér filózni rajta h most mű v nem :D)

2013. jan. 19. 13:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, de én mindig is természetesen hordtam, alkalmadtán volt visszafogottabb körömlakk, de macerás volt mindig festeni, nem kell mindig azt figyelni ne kopjon le, bár a műkörömmel könnyebb, mint a lakkal. Szt sportolni is nehezebb lehet vele.., lehet hogy én azért szeretem így, mert nem csúnyák a körmeim, amúgy én úgy gondolom hogy ezt a nők a saját kedvükért csinálják, mert nem sok férfit láttam még akik a nők körmét bámulnák. De ez még nekem az elmegy kategória, amit linkeltél. De lehet hogy jobban jársz, ha csak szépre reszeled, se túl hosszúra, se túl rövidre.
2013. aug. 29. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!