Nagyon-nagyon csúnyának érzem magam, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Az önbizalmam -10000. 16 éves lány vagyok, pufi arcom van és olyan mintha mindig ennék:( nagy a szemem, az orrom kicsit nyomott, a szám meg vékony és széles és még seggállam is van:( Pedig amúgy vékony vagyok, de az arcomat annyira szégyellem:S Mondjuk már szemtől szembe nem mondják, de kb 14 éves koromig végig csúfoltak miatta (pl.béka fejű):( Pedig amúgy nemvagyok pattanásos, sminkelem magam, de akkor is nagyon csúnyának érzem magam még mindig.2013. jan. 15. 20:51
11/24 anonim válasza:
küldhetsz , közelébe se vagyok Debrecennek.:)
13/24 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz, én 21 éves lány vagyok, Budapestről, nincs egy ismerősöm sem Debrecenből.
14/24 anonim válasza:
Hát először is: egyáltalán nem vagy csúnya, sőt :) Igazából csak valakinek az egyéni ízlésén múlik, hogy te mennyire vagy szép, de minimum átlagos tini vagy, minimum. Egyáltalán nincsen békafejed, az csúnya. Neked aranyos arcod van, tök jó, hogy ilyen szép nagy szemeid vannak. Szóval verd ki a butaságokat a fejedből, biztos sok fiúnak tetszel, szerintem jól nézel ki, és észre sem vettem, hogy bármi baj lenne az álladdal. 21/l
15/24 anonim válasza:
Szerintem alul értékeled magad:) De küldj képet őszintén és válaszolok:) Az ország másik felébe lakok szóval nem ismerhetlek:) 17/L
16/24 anonim válasza:
Nekem is küldj légyszi, elmondom a véleményem :)
18/24 anonim válasza:
Szia!
Had lássalak én is, küldj képet. Lehet hogy nem is vagy csúnya.
19/24 A kérdező kommentje:
küldtem:D és köszi mindenkinek aki időőt szakított rám:) aranyosak vagytok:)
2013. jan. 16. 15:55
20/24 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz, ha gondolod. (20L, Bp.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!