Szerintetek jól néz ki a lány a képen?
Figyelt kérdés
nekem ilyen alakom van,és kíváncsi vagyok ki milyennek találja.kort is kérek:)
2013. jan. 15. 17:08
2/17 anonim válasza:
Egy kis husi még elférne rajta. Nekem sovány.
3/17 anonim válasza:
Nagyon vékony, nem nőies, a nagy szünet a combjai közt nem túl szép.
4/17 anonim válasza:
nekem is ilyesmi csak szerintem az enyém jobban néz ki :) szerintem jól nézek kis és a visszajelzések alapján is elég jól nézek ki (pasikra gondolok)
5/17 anonim válasza:
Tökéletes!
Aki fujjog, nem tudja mi a szép!
6/17 anonim válasza:
szerintem jól néz ki, de én lány vagyok, és úgy vettem észre a fiúk inkább azt szeretik amikor minimum 5 kilóval több van a lányon mint ahogy te gondolnád hogy szép.
7/17 anonim válasza:
Szerintem nem szép. Bár én lány vagyok! :)
De most kinek mi. Nem vagyunk egyformák. Ha ilyen az alakod, akkor annak kell, hogy tetszen akivel később leszel (párkapcsolatilag)
18/L
8/17 anonim válasza:
A lába nekem egyáltalán nem tetszik, viszont a hasát és a csípője ívét szó nélkül elfogadnám.
9/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon vékony vagy :S
10/17 anonim válasza:
Nekem abszolút ez az esetem :) Főleg, ha így néz ki + sportol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!