Az igaz, hogy a legtöbb pasi a kis mellű csajokat szereti? ( bővebben lent )
Ahogy olvastam a kérdéseket és a válaszokat, egy csomóan azt írták, hogy a kis mellű lányokat szeretik és ép hogy páran azt, hogy a nagy mellűeket. Nekem viszont nagy mellem van és félek, hogy pont ezért alig találok magamnak pasit. Eddig is csak 1 pasim volt.
17/L
Változó.
Nekem volt olyan barátom, aki állandóan kritizálta a nagy melleimet, volt, hogy megemelte, hogy így kéne állniuk.
....
Mostani párom viszont imádja, hogy nagyok.
Azért ez a kérdés nem ennyire egyszerű. Mert ugyebár a lánynak van még arca illetve a testének egyéb részei is, hogy a belsőt ne is említsem...
És hogy a kérdésre is válaszoljak: ahogy én tapasztalom a baráti körömben (és személyes véleményem szerint is), inkább a nagyobb a nyerő, szóval ne csüggedj :)
Az én ismerettségi körömben a kisebb a nyerő de ez nem jelent semmit.
Ez pl. olyan, hogy te a barna hajúakat szereted-e vagy a szőkéket. De attól, hogy általában a szőkék jönnek be, még nem fogod azt mondani, hogy na vele szóba sem állok, nem hogy randizni, mert barna?
Na ez a mellekkel is így van...
Hülyeség:) A többség a nagy melleket szereti. Akárcsak én:)
F24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!