Csajok! Miket vettetek eddig idén?
Figyelt kérdés
Gondolom vásároltatok, főleg, hogy tavaly év vége óta mennek a leárazások. :) Érdekel minden, ruha, cipő, ékszer, smink, akármi :)2013. jan. 14. 15:52
1/11 anonim válasza:
Én egy táskát vettem, és még két felsőt a leárazásokon, mindnek nagyon örültem :)
2/11 anonim válasza:
Én eddig csak 2 farmert meg néhány harisnyát vettem eddig. Meg vettem egy miniruhát bár azt a barátnőmtől vettem meg azt inkább nyáron fogom hordani. Nagyon nem vásárolgatok nincs túl sok pénzem, ami meg van az kell kajára, mert sajnos karácsonykor elég sok pénzünk elment :S Párom még idén semmit nem vett magának kaján kívül, még tankolni sem ment el, pedig lenne rá csak inkább beosztjuk mert kevés fizut kaptunk és februárig ki kell húznunk.
3/11 anonim válasza:
Még semmit sajna, de tervben van egy nadrág, 2 táska meg egy pár cipő.
5/11 anonim válasza:
rövidnadrág (mangoban le volt árazva, pont a legutolsó volt és a méretem is, tehát nem hagyhattam ott), ugyanitt pénztárca, két pulcsi, harisnya, bugyi, 3 körömlakk, pár bizsu, táska, egy piros kabát... asszem ennyi.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, jöhetnek még válaszok! :)
2013. jan. 14. 16:51
7/11 anonim válasza:
Playboy Play It Rock szett (csillámos tusfürdő + spray)
Kb 1000 Ft-re jött ki az ára, nagyon megérte.
Playboy VIP tusfürdő
Megláttam, és nem tudtam otthagyni.
Párducmintás melltartó
Jó áron volt és nagyon szép :)
19/L
8/11 anonim válasza:
Karácsonykor inkább pénzt kértem, mert 'szerencsére' kicsit nagyobb a méretem az átlagosnál, de még mindenhol találok magamra cuccokat, főleg a leárazásban.
Vettem egy pulcsit, ilyen belebújós kapucnisat
Sulis bálra ruhát (pedig nem úgy indultam el aznap) és az alá pántnélküli melltartót
A ruhához cipőt
5 CD-t (Green day-Tré, You me at six-Hold me down, Take off your colours, Sinners never sleep, My chemical romance-The black parade)
Könyv: Everett True-Nirvana
15/L
9/11 anonim válasza:
Vettem egy nadrágot, egy Let's go London feliratú pólót, egy mustársárga és egy kék, fehér, piros színű kötött pulcsit. Ennyi! Mindezt nagyon olcsón hála a leárazásoknak. Ja és most hétvégén megyek bnőmmel Budapestre bevásárolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!