Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol tudnék venni pattintós...

Hol tudnék venni pattintós műkörmöt?

Figyelt kérdés
Igazából a nevét se tudom,csak egy amcsi sorozatba láttam,hogy le lehet simán venni,olyan mintha mágnessel lenne felcsatolva a körömre:D nem tudom mi a neve,ebayen biztos találnék ha tudnám..

2013. jan. 14. 00:16
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Sose láttam még ilyet, ez nekem új.
2013. jan. 14. 02:02
 2/7 anonim ***** válasza:
20%
Vegyél ragaszthatót, pont így fog lejönni, ha nem tudod, hogy hogy ragaszd fel. amúgy undorító, de hajrá.
2013. jan. 14. 08:25
 3/7 A kérdező kommentje:

2..nem értem miért írsz,ha csak hülyeséget tudsz?

nem arra a felragaszthatós műanyag szarra gondoltam....

2013. jan. 14. 23:50
 4/7 anonim ***** válasza:
ha TIPP-re gondolsz akkor már válaszoltam is
2013. jan. 19. 08:01
 5/7 gabriell88 ***** válasza:

elképzelhetetlen. Ha mágneses akkor a mágnes hova tapad? ahhoz kellene egy másik mágnes,amit pillanatragasztóval tudsz megoldani, de az nem egészséges a körömre sőőőt!

lehet az előző keményen fogalmazott, de igaza van.Vagy hakni vidit láttál vagy nem tudom, műkörmös létemre még hallani sem halottam ilyet, nemhogy kapni....

2013. febr. 26. 12:24
 6/7 anonim ***** válasza:

írd le h hogyan vette le

aztán visszatette?

a legelképzelhetóbb az h blu tech el van rátapasztva :-)

pontosan írd le

2013. febr. 26. 16:18
 7/7 anonim válasza:
A Mammut1 Claire`s-ben látott a lányom,ő is szeretne venni,de nem sokat tudunk még róla.
2013. jún. 15. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!