Hol tudnék venni pattintós műkörmöt?
Figyelt kérdés
Igazából a nevét se tudom,csak egy amcsi sorozatba láttam,hogy le lehet simán venni,olyan mintha mágnessel lenne felcsatolva a körömre:D nem tudom mi a neve,ebayen biztos találnék ha tudnám..2013. jan. 14. 00:16
1/7 anonim válasza:
Sose láttam még ilyet, ez nekem új.
2/7 anonim válasza:
Vegyél ragaszthatót, pont így fog lejönni, ha nem tudod, hogy hogy ragaszd fel. amúgy undorító, de hajrá.
3/7 A kérdező kommentje:
2..nem értem miért írsz,ha csak hülyeséget tudsz?
nem arra a felragaszthatós műanyag szarra gondoltam....
2013. jan. 14. 23:50
4/7 anonim válasza:
ha TIPP-re gondolsz akkor már válaszoltam is
5/7 gabriell88 válasza:
elképzelhetetlen. Ha mágneses akkor a mágnes hova tapad? ahhoz kellene egy másik mágnes,amit pillanatragasztóval tudsz megoldani, de az nem egészséges a körömre sőőőt!
lehet az előző keményen fogalmazott, de igaza van.Vagy hakni vidit láttál vagy nem tudom, műkörmös létemre még hallani sem halottam ilyet, nemhogy kapni....
6/7 anonim válasza:
írd le h hogyan vette le
aztán visszatette?
a legelképzelhetóbb az h blu tech el van rátapasztva :-)
pontosan írd le
7/7 anonim válasza:
A Mammut1 Claire`s-ben látott a lányom,ő is szeretne venni,de nem sokat tudunk még róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!